Kirjekaverit kohtasivat 60 vuoden jälkeen viimein kasvokkain: "Hän on pitkäaikaisin ystäväni"

Nainen muisti kehotuksen 21 vuoden takaa – opettajalle huikea juhlakutsu 1:19
Tämä mies muisti kehotuksen 21 vuoden takaa – opettajalle huikea juhlakutsu

Kanadalainen Dolores matkusti viimein Australiaan tapaamaan Lynniä, jonka kanssa on ollut kirjeenvaihdossa jo 60 vuoden ajan!

Dolores Baily on ollut Lynn Carpenterin kirjekaveri jo noin 60 vuoden ajan. Naisen pääsivät viimein tapaamaan kasvokkain vuosikymmenten "etäystävyyden" jälkeen.

Kaksikko alkoi lähetellä kirjeitä toisilleen 1960-luvulla, kun kumpikin oli 10-vuotias. Heidän välilleen kehittyi ystävyys. Kumpikin oli kiinnostunut Beatlesin musiikista ja samoista harrastuksista; he lähettelivät toisilleen esimerkiksi näytteitä kankaista, joista olivat ompelemassa.

– Elimme läpi teinivuosien yhdessä, Lynn kuvailee Globalnewsille.

Kirjoittelussa vain parin vuoden tauko

Vuosien varrella fyysiset kirjeet muuttuivat sähköposteiksi ja tekstiviesteiksi. Kumpikin nainen meni naimisiin ja sai kaksi lasta. Nyt kumpikin on mummo.

– Kun saimme lapsia, meille tuli tauko, jonka aikana emme kirjoitelleet. En muista, kumpi sen taas aloitti, mutta toisen meistä on täytynyt tajuta, että kahden vuoden tauko on liikaa, Lynn sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuosien varrella naiset soittelivat, mutta eivät koskaan tavanneet. Vuonna 2019 kanadalainen Dolores matkusti viimein Australiaan tapaamaan siellä asuvaa Lynniä.

– On vain muodollisuus tavata ihminen. Etkö koekin, että tuntisit minut jo? Itse tunnen niin sinusta, Dolores kommentoi Lynnille.

Aikovat pitää yhteyttä jatkossakin

Doloresin mukaan kaksikko aikoo pitää ystävyytensä käynnissä myös jatkossa.

– Hän on pitkäaikaisin ystäväni. 60 vuotta on melko erityinen aika, Lynn sanoo.

Lähteet: Globalnews.ca

Lue myös:

    Uusimmat