Mainos

Tunteikas kohtaaminen: 42 vuotta kirjeenvaihdossa olleet ystävykset tapasivat ensimmäisen kerran

Tämä uskomaton tarina todistaa, että kirjeenvaihto ei ole täysin kuollut perinne.

George Ghossn, 56, ja Lori Gertz, 54, ovat kirjoitelleet toisilleen käsinkirjoitettuja kirjeitä siitä asti, kun he olivat lapsia. Erikoista kyllä, kaikkien näiden kirjeenvaihtovuosien aikana he eivät ole tavanneet kertaakaan, ennen kuin nyt, 42 vuotta myöhemmin.

Vuosikymmeniä jatkunut kirjeenvaihto sai alkunsa teini-ikäisen Georgen vastattua ketjukirjeeseen.

– Siinä sanottiin, että lähetä viisi kirjettä, tulet saamaan tuhansia takaisin. Sain neljä kirjettä, ja yksi niistä oli Lorilta, mies kertoo.

Yksi kirje johti toiseen, ja pian kaksikko huomasi lähettelevänsä kirjeitä toisilleen noin kerran kuukaudessa. Tätä perinnettä on jatkunut jo yli neljä vuosikymmentä. 

Perinne jatkuu hamaan tulevaisuuteen

Aluksi kirjeet sisälsivät tarinoita ja tulevaisuudensuunnitelmia, mutta vuosien kuluessa aiheet muuttuivat syvällisimmiksi. He uskoutuivat ja tukivat toisiaan niin surun kuin ilon hetkinä. Vaikka tässä olisi ainesta todellisella rakkaustarinalle, tämän kaksikon suhde jäi kuitenkin täysin platoniseksi.

– Rakastan Georgea, hän on minun tukipilarini. Tämä on pisin suhde, joka minulla on ollut kenenkään kanssa. Se on kaunista, kahden lapsen äiti Lori kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lorin kertomuksen mukaan Geroge on aina ollut taikauskoinen ja siksi haluton tapaamaan, mutta nyt he päättivät murtaa taian. Kaksikko tapasi toisensa New Yorkissa Red Roof -hotellin aulassa. Kohtaaminen oli täynnä tunteita laidasta laitaan; se sisälsi niin itkua kuin nauruakin. 

– Se oli hyvin tunnepitoinen hetki kaikkien näiden vuosien jälkeen, George kertoo.

– Kun tapasimme, hän nyyhkytti. Olin todella onnellinen. En itkenyt ennen kuin tunteja myöhemmin, Lori kertoo.

Kaksikko aikoo jatkaa kirjeenvaihtoa aivan kuten tähänkin asti, mutta yksi asia on nyt toisin; nimet ovat vihdoin saaneet kasvot.

Myös tämä kohtaaminen oli täynnä tunteita.

1:17

Lähde: ABCNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.