Kirja: Totuus prinssi Charlesin hellyttävän syntymäpäiväkuvan takaa – kuvaustilanteen järjestäminen oli riitaiselle perheelle painajaismainen

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Charlesin 70-vuotissyntymäpäivänä otetun iloisen perhekuvan hymyjen taakse kätkeytyi tuoreen kirjan mukaan kitkaa perheenjäsenten välillä.

Prinssi Charlesin 70-vuotissyntymäpäiviä vietettiin vuoden 2018 marraskuussa. Juhlan kunniaksi kuninkaallisen perheen jäsenistä julkaistiin hellyttäviä ryhmäkuvia, joissa joukko oli kerääntynyt yhdessä puutarhassa istuvan Charlesin ympärille. Kuvissa mukana ovat Charlesin puoliso herttuatar Camilla, vanhempi poika prinssi William ja hänen vaimonsa herttuatar Catherinen ja pariskunnan lapset prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis sekä Charlesin nuorempi poika prinssi Harry vaimonsa herttuatar Meghanin kanssa. 

Tiistaina 11. elokuuta ilmestynyt paljastuskirja Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family kertoo, että lähteiden mukaan kyseinen, onnelliselta vaikuttanut hetki oli kuninkaallisen perheen jäsenille todellisuudessa painajaismainen tilanne, joka oli ollut äärimmäisen hankala suunnitella ja toteuttaa Williamin ja Harryn huonontuneiden välien takia. 

Lähteen mukaan sekä Harry ja William tekivät kuvauksen suunnittelun hankalaksi, sillä kummaltakaan ei olisi liiennyt juuri yhteistä aikaa sitä varten. Finding Freedom -kirjan ovat toimittaneet kirjailijat Omid Scobie sekä Carolyn Durand, jotka kuvailevat teoksessa muun muassa Harryn ja hänen isänsä Charlesin suhteen olevan monimutkainen. 

Williamin ja Harryn viileistä väleistä on huhuttu jo pitkään. Veljesriidan kerrotaan saaneen alkunsa jo joitakin vuosia sitten, kun William oli ilmaissut Harrylle huolensa siitä, että hän etenee liian nopeasti suhteessaan Meghanin kanssa. Harry oli kokenut isoveljensä kommentin loukkauksena sekä hänen arvostelukykyään että Meghania kohtaan. 

Tiistaina ilmestynyt paljastuskirja pureutuu syihin, jotka johtivat siihen, että Harry ja Meghan ilmoittivat vuoden alussa aikeestaan vetäytyä kuninkaallisesta elämästään. Kirjassa on kuvailtu tarkasti kuninkaallisen perheenjäsenten suhteita sekä muun muassa Harryn ja Meghanin suhteen alkuaikoja. 

Harry ja Meghan kiistävät osallistuneensa kirjan tekoprosessiin tai antaneensa haastatteluja sitä varten. Tämä on aiheuttanut runsaasti ihmetystä kirjan ilmestyessä, sillä teoksessa on kuvattu tarkasti pariskunnan välisiä yksityisiä hetkiä sekä heidän ajatuksiaan.

Scobien mukaan kirjailijakaksikko ei haastatellut pariskuntaa, mutta sen sijaan useat parin nimettöminä pysyttelevät ystävät sekä henkilökunnan jäsenet antoivat tietoja parin yhteisestä elämästä. 

Lähde: Daily Mail

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja