Kirjalähde kertoo: prinssi Charlesista tuli herttuatar Meghanille kuin "toinen isä", kun välit Thomas Marklen kanssa viilenivät

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Herttuatar Meghan ja prinssi Charles ovat lähteiden mukaan muodostaneet läheisen ystävyyden.

Runsaasti kansainvälistä kohinaa herättänyt ja odotettu paljastuskirja Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ilmestyi tiistaina 11. elokuuta. Teoksen takana ovat kirjailijat Omid Scobie ja Carolyn Durand, jotka paneutuvat teoksessa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vetäytymiseen kuninkaallisista velvollisuuksista sekä elämästä. Kirjasta on tihkunut runsaasti ennakkotietoa jo muutaman viikon ajan brittimedioissa.

Harry ja Meghan eivät ole edustajiensa mukaan osallistuneet kirjan tekoon tai antaneet haastatteluja sitä varten. Kirjassa on esitetty useita väitteitä sekä kuvattu tapahtumia, jotka johtivat Harryn ja Meghanin alkuvuodesta tekemään ilmoitukseen, että he vetäytyvät kuninkaallisista velvollisuuksistaan. 

Kirjassa kerrotaan niin ikään, että Meghan olisi luonut erittäin läheiset välit prinssi Harryn isään prinssi Charlesiin. Teoksessa kerrotaan, että Charles on sisäpiirilähteiden kertoman mukaan Meghanille jopa kuin "toinen isä".

Monet muistavatkin hetken Harryn ja Meghanin häistä toukokuussa 2018, kun Charles saattoi Meghanin alttarille, kun hänen oma isänsä Thomas Markle estyi pääsemästä häihin. Markle perui tulonsa häihin vedoten terveyssyihin. Juuri ennen häitä ja Marklen vetäytymistä tuli ilmi, että hän oli tehnyt yhteistyötä paparazzien kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa kuninkaallisiin häihin.  

Kirjan mukaan Charles mieltyi nopeasti nuoremman poikansa puolisoon. 

– Hän on tarmokas, itsevarma, kaunis amerikkalainen. Hän pitää vahvoista, itsevarmoista naisista. Hän on älykäs, hän on itsetietoinen ja ymmärrän, miksi he loivat nopeasti välilleen ystävyyden, läheinen lähde kertoo kirjan mukaan. 

Perhettä läheisten lähteiden mukaan Meghan puolestaan löysi tuohon aikaan Charlesista tärkeää tukea sekä rakkautta, joka vaikutti hänen elämäänsä merkittävällä tavalla. 

– Meghanilla oli omat syynsä ihailla appiukkoaan, joka talutti hänet alttarille sen jälkeen, kun hänen oma isänsä tuotti hänelle pettymyksen, kirjassa kerrotaan. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat