Mainos

Kirill piikitti itselleen kivikovat jättihauikset – tempulla voi olla järkyttävät seuraukset: "Hän ei tule elämään kovin pitkään"

6:12

Kirill Tereshinillä saattaa olla Venäjän isoimmat hauikset. Käsivarsien kasvattaminen voi kuitenkin pahimmassa tapauksessa viedä miehen hengen.

Katso video: Tällainen on vaarallisella Synthol-aineella jättihauikset kasvattanut Kirill

22-vuotias venäläismies haaveili ennen muodonmuutostaan paksuista käsivarsista. Kova treenaaminen ja syöminen eivät kuitenkaan vieneet Kirilliä toivottuun lopputulokseen ja mies päätti kokeilla aivan uutta reseptiä.

– Mietin, että minun pitää löytää lihasten kasvattamiseen uusi ratkaisu. Selasin Internetiä ja sitten löysin Syntholin, Kirill muistelee.

Synthol sai Kirillin hauikset turpoamaan ja muuttumaan kiviksi

Synthol on öljystä, kipulääkkeestä ja alkoholista koostuva implanttiöljy, jota joidenkin kehonrakentajien tiedetään piikittävän lihaksiinsa. Annoksen jälkeen lihas paisuu ja muuttuu kivikovaksi. Näin kävi myös Kirillille.

– Aloitin aluksi pienillä annoksella. Sitten aloin lisätä annoksia. Halusin todellakin näyttää Hulkilta, isommalta kuin kukaan kehonrakentaja, Kirill kertoo.

Käytön seurauksena Kirill sai kuin saikin haaveilemansa hauikset. Hän kuitenkin kärsii tällä hetkellä kehon epäsuhtaisuudesta ja aika ajoin pahoistakin tulehdustiloista. Historia tuntee tapauksia, joissa syntholin käyttö on johtanut jopa raajojen amputoimiseen.

Muut ihmiset ihmettelevät miehen motiiveja

Kirillin vanhemmat eivät ole kovin ilahtuneita poikansa harrastuksesta ja ovat aidosti huolestuneita hänen terveydestään.

– Tämä on kaukana normaalista. Tottakai myös erittäin pahaksi terveydelle. Olen äitinä erittäin huolissaan hänestä, äiti kertoo.

Muut ihmiset ihmettelevät myös Kirillin ratkaisua eivätkä ennusta miehelle kovin valoisaa tulevaisuutta.

– Miksi hän teki sen? Ei todellakaan sen arvoista. Hän on nuori kaveri ja olisi voinut kasvattaa lihakset aivan itse. Tämä on kauheaa. Hän ei tule elämään kovin pitkää elämää, kuuluu erään miehen suusta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja