Kimi Räikkösen pomo Ferrarille? – Väriläiskä laittoi lisää vettä myllyyn

F1-sarjassa Ferrari lähti tähän kauteen isona ennakkosuosikkina, vahvojen talvitestinäyttöjen perusteella. Italialaistalli on jäänyt kuitenkin aivan telineisiin Mercedeksen kanssa, jonka suojatit Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat menneet menojaan MM-taistossa. Nyt Ferrariin liittyen ilmoille on pärähtänyt sangen kovaa pyörittelyä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrarin johtoportaassa tehtiin iso muutos talvella, kun Mattia Binotto korvasi Maurizio Arrivabenen tallipäällikön roolissa.

Binotton kanssa Ferrarin tulokset ovat jääneet odotettua vaisummiksi. Tämä on nostattanut keskustelua siitä, mikä Binotton tulevaisuus on Ferrarin puikoissa.

Nyt soppaan on liitetty suomalaiskuski Kimi Räikkösen nykypomon Frederic Vasseurin nimi.

Alfa Romeon tallipäällikkönä toimiva Vasseur vastasi hyvin suoranaisesti, kun häneltä kysyttiin siitä, että voisiko hän johtaa jonakin päivänä Ferraria?

– Kaikki on mahdollista, Vasseur totesi ranskalaiselle TF1-kanavalle.

– Keskityn nykyhetkeen, koska se on tärkeintä. Mielestäni Mattia tekee hyvää työtä. Kaikki muu – saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Vasseur jatkoi vihjaillen.

Italialaissveitsiläistalli Alfa Romeolla on tiukkoja kytköksiä Ferrarin suuntaan. Ferrari tuottaa Alfa Romeolle moottorit, minkä lisäksi Alfa Romeon toinen kisakuski Antonio Giovinazzi kuuluu Ferrarin juniorikuljettajaohjelmaan.

Värikkäitä kommentteja viikonlopusta toiseen jakavalla Vasseurilla on tiiviit kytkökset Ferrarin suuntaan. Hän ja Ferrarin monacolaiskuljettajaa Charles Leclerciä manageroiva Nicolas Todt luotsasivat pitkään menestyksekkäästi F2-tallia ART:tä. Leclerc puolestaan siirtyi kesällä Alfa Romeolta Ferrarille. Samaan aikaan suomalaiskuski Räikkönen teki liikkeen toiseen suuntaan.

Viime viikonlopun Ranskan GP:ssä seitsemänneksi sijoittunut Räikkönen on kuljettajien MM-taulukossa kahdeksantena, 19 pisteellä. Alfa Romeon toinen kuljettaja Giovinazzi ei ole avannut vielä kauden pistetiliään.

Lue myös:

    Uusimmat