Kimi Räikkösen korvaajan Ferrari-debyytille maltilliset tavoitteet

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene asettaa F1-kuski Charles Leclercin ensimmäiselle Ferrari-kaudelle maltilliset tavoitteet.

Videolla Leclerc kertoo Ferrari-sopimuksestaan ja Arrivabenelta saamastaan puhelusta.

Monacolainen Leclerc on ajanut tänä vuonna Sauberilla koko uransa ensimmäisen F1-kauden. Hän korvaa ensi kaudella Ferrarilla Kimi Räikkösen, joka siirtyy puolestaan Sauberille.

Arrivabene kehuu Leclerciä tämän suurista lahjoista.

– Ensi vuonna hänen tavoitteenaan tulee olemaan kokemuksen kerryttäminen. Tärkein asia on, etteivät odotukset kasva liian suuriksi ja hän oppii Sebastianilta (Vettel), Arrivabene sanoi italiankielisen Motorsport.comin mukaan.

– Hänellä on kykyjä suoriutua kaudesta, jossa häntä pyydetään tuomaan auto maaliin niin hyvällä sijoituksella kuin mahdollista, mutta ilman paineita. Hän tulee imemään oppia Sebastianin kaltaiselta hyvin kokeneelta kuskilta.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vettel, 31, on tämän kauden MM-sarjassa viime vuoden tapaan toinen. Neljä maailmanmestaruuttaan hän on voittanut Red Bullilla (2010–2013).

Leclerc, 21, on puolestaan haalinut debyyttikaudellaan toistaiseksi 27 pistettä, parhaana sijoituksenaan Azerbaidzhanin kuudes sija. Tätä kautta on ajamatta vielä kaksi kisaa.

Lue myös:

    Uusimmat