Kimi Räikkösen tulevalta pomolta paljastus – tyrmäsi varikolla kiertäneen huhun

Formula ykkösissä Ferrarilla ajava Kimi Räikkönen siirtyy ensi kaudella Sauberin kuljettajaksi. Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur kertoi Formula 1 -sivuston pitkässä haastattelussa Räikkösestä ja hän korjasi myös varikoilla velloneen väärän huhun. 

Kuvan videolla Frederic Vasseurin kommentit Kimin siirtymisestä Sauberille.

Räikkösellä ympyrä sulkeutuu, kun hän palaa takaisin talliin, josta kaikki alkoi. Vasseur kertoo, millaista yhteistyö Jäämiehen kanssa on ollut toistaiseksi. 

– Emme ole vielä päässeet tekemään hirveästi yhteistyötä, mutta muutaman kerran meillä on ollut hyvä keskustelut, sanoisin näin. Minulla on kuitenkin erittäin hyvä tunne, sillä Kimi on hyvin avoin kuten minäkin, ja meillä on molemmilla samanlainen lähestymistapa asioihin. Silloin on paljon helpompi parantaa asioita, Vasseur sanoo.

Varikoilla kiertänyt huhu siitä, että Räikkönen olisi ollut yhteydessä Sauberiin jo sunnuntaina Monzan GP:n kisaviikonloppuna oli väärä.

– Ei se ollut silloin, se oli maanantaina. En halunnut häiritä häntä viikonloppuna. En tahtonut tehdä liikettä ennen virallisia ilmoituksia. Halusin olla reilu kaikille, joten Ferrarin ilmoitettua asiasta, teimme oman siirtomme seuraavana päivänä, Vasseur kertoo.

Formula ykkösten kautta 2018 on jäljellä vielä kaksi osakilpailua.

Lue myös:

    Uusimmat