F1-tallipomo teki täyskäännöksen – tarjoaa Sebastian Vettelille paikkaa: "Meillä on hyvä suhde"

Piskuisen Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on tehnyt täyskäännöksen kommenteissaan Sebastian Vettelistä. Italialaispamppu pitääkin nyt ovea nelinkertaiselle F1-maailmanmestarille auki.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Steiner tyrmäsi vielä toukokuussa C Moren Urheilusuorassa mahdollisuuden Vettelin hankkimiseen sanomalla, ettei Haasilla riitä siihen varat. Hän myös lisäsi, ettei usko Ferrarin tämän kauden jälkeen jättävän Vettelin haluavan keskikastin talliin.

Steinerilla on tuoreeltaan ollut aivan toinen ääni kellossa. Hän on GPFans-sivuston mukaan valmis tarjoamaan Vettelille paikkaa.

– Hän on nelinkertainen maailmanmestari. Haluaako hän tulla pienempään talliin? Mitä hän haluaa tehdä elämässään? En tiedä. Jos hän kuitenkin haluaa tehdä jotain kanssamme, totta kai. Meillä on hyvä suhde, Steiner sanoi.

Vettelin mahdollisuudet päästä ensi kaudeksi johonkin kärkitalliin näyttävät heikolta, eikä ole varmaa, olisiko saksalaisella motivaatiota jatkaa uraansa heikommassa tallissa. Vettel on kuitenkin linjannut, etteivät raha-asiat tule olemaan hänelle ongelma.

"En ole huolissani!"

Ferrarin asiakastalleihin lukeutuvalla Haasilla ajavat nykyisin Romain Grosjean ja Kevin Magnussen. Ensi vuoden osalta tilanne on kuitenkin vielä auki.

Kun Steinerilta kysyttiin, milloin Haas aikoo julkistaa ensi kauden kuskikokoonpanonsa, pomo ilmoitti kieli poskessa, ettei ole huolissaan.

– En ole huolissani kuljettajan löytämisestä, koska Sebastian Vettel on markkinoilla!

Vettelin kisa Steiermarkin GP:ssä Itävallassa päättyi sunnuntaina murheellisesti, kun Ferrari-tallikaveri Charles Leclerc rysäytti häntä päin avauskierroksella. Ferrarin suorituskyky kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa on ollut vaisua.

Lue myös:

    Uusimmat