Kimi Räikkönen tarkensi "en tee mitään typerää" -viestiään

Voittojen tielle yli viiden ja puolen vuoden jälkeen palannut Kimi Räikkönen selvensi radioviestiään, jossa ilmoitti, ettei ”tee mitään typerää”. Räikkönen totesi noudattavansa kilpailuissa reilun pelin sääntöjä.

Austinin voittokisassaan Räikkönen nousi heti startin jälkeen heti kärkeen Lewis Hamiltonin edelle. Hamilton oli ennen varikkopysähdyksiä Räikköstä nopeampi, jolloin Räikkönen ilmoitti Ferrarille radiossa ”en tee mitään typerää”.

–Tarkoituksenani ei ole olla aggressiivisempi kuin kukaan muukaan. En usko hullujen juttujen tekemiseen. Haluan tehdä kisassa parhaani. Jos se vaikuttaa mestaruustaistoon, niin sitten tilanne on, mikä on, mutta en tee hulluja juttuja osana sitä, tarkensi Räikkönen viestiään kisan jälkeen.


Räikkönen onkin harvemmin aiheuttanut kolareita.

– Työtäni on puhtaasti yrittää voittaa. Sitä varten olen täällä ja pelaan niin reilusti kuin on mahdollista. Niin on ollut aina ja niin tulee olemaan jatkossakin. Tiedämme, mikä on reilua, ja mikä ei ole. Välillä oli aika tiukkaa, koska menetin pitoa, mutta mitään hullua ei ollut, hän ilmoitti.

Hamilton jäi kisassa lopulta kolmanneksi. Toiseksi ajoi Max Verstappen.



Lue myös:

    Uusimmat