Kimberley Walsh ei pidä itseään kauniina

Kimberley Walsh on Girls Aloud -yhtyeen laulaja ja oikea seksisymboli. Tähti ei kuitenkaan näe itseään kauniina. Kauneusrutiininsa paljastava nainen antaa ulkonäölleen arvosanaksi vain kuutosen.

Hello-lehden haastattelema Kimberley Walsh kertoo, miten hän pitää kauneudestaan huolta keikkailun lomassa.

Tähti suosii yksinkertaisia ihonhoitorutiineja.

– Kun en työskentele, en käytä paljon meikkiä tai pohjustusta. Puhdistan ihoni yksinkertaisesti puhdistusliinalla ja pesemällä kasvoni vedellä. Pidän yksinkertaisista kurkku-puhdistusliinoista.

Kimberley Walsh, Kuva: Gareth Gattermole

Kimberley Walsh, Kuva: Gareth Gattermole

Walsh tunnustautuu maskara-faniksi.

– Käytän aina ripsiväriä. Kokeilen uusia koko ajan. Esiintyessäni minun täytyy käyttää vedenkestävää maskaraa, sillä hikoilen niin paljon hyppiessäni ylös alas.

Keikkaelämää viettävä nainen ei halua tukkia ihohuokosiaan.

– Meikkitaiteilijamme käyttää nykyään paljon mineraalimeikkejä, koska ne antavat ihon hengittää ja ovat fantastisia kiertueella.

Kimberley Walsh, Kuva: Chris Jackson

Kimberley Walsh, Kuva: Getty Images, Ian Cavan

Jatkuva hiusten laittaminen rasittaa Walshin hiuksia, mutta hän yrittää hoitaa kutrejaan säännöllisillä rutiineilla.

– Kampaajamme kehottaa meitä käyttämään paljon hiustenhoitoainetta ja istuskella se päässä tunnin tai kaksi, jotta hiuksemme eivät kärsisi. Teen sitä myös lomillani.

Arvosanaksi kuusi

Walsh valittiin viime vuonna sijalle 37 FHM:n seksikkäimpien naisten listalla. Tunnustuksista huolimatta Walsh ei pidä itseään kauniina.

– En sanoisi itseäni kauniiksi, mutta voisin olla pahempikin. Minulla on tavallaan hieman epätavallinen ulkonäkö. En ole kuten siskoni - minulla on tummempi ihonsävy ja pehmeät piirteet. Olen kuitenkin tyytyväinen itseeni kokonaisuutena. Antaisin itselleni arvosanaksi kuutosen, tähti kertoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: hellomagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat