Yllätys suomalaisseuraajille! Kim Kardashian julkaisi kuvan tutuista juomista

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi superpari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashian jakoi seuraajilleen kuvan lonkerotölkeistä.

Supertähti Kim Kardashian esittelee usein Instagram-tilillään saamiaan lahjoja ja suosikkituotteitaan. Torstaina Kardashian yllätti suomalaisseuraajansa jakamalla Tarinat-osiossaan kuvan meille tutusta tuotteesta. 

Tähden julkaisemassa otoksessa nähdään neljä lonkerotölkkiä. 

Moni julkisuudesta tunnettu henkilö on innostunut juomasta, kun lonkero rantautui Yhdysvaltoihin startup-yhtiö The Long Drink Companyn myötä muutama vuosi sitten. 

Idean taustalla ovat Turun kauppakorkeassa toisiinsa tutustuneet  Ere Partanen ja Sakari Manninen. Mukaan perustamaan otettiin myös kolmas suomalainen Mikael Taipale sekä Evan Burns.

Aikaisemmin on uutisoitu muun muassa juomaan rakastuneen näyttelijä Miles Tellerin ostaneen osuuden The Finnish Long Drink -yrityksestä.

Näyttelijä kertoi talouslehti Forbesin haastattelussa, miten päätyi lonkeron ystäväksi:

– Käväisin paikallisessa alkoholimyymälässä Manhattanin Bowerylla ja maistoin sitä. Reaktioni oli sama kuin kaikilla, jotka ovat maistaneet lonkeroa ensimmäistä kertaa: mitä tämä oikein on? En kutsuisi sitä ginin ja greipin yhdistelmäksi, vaikka juoma maistuukin hieman näiltä ainesosilta. Lonkero on erittäin virkistävää ja minä vain rakastan sen pöhinää, Teller kuvaili Forbesille.

Lonkero on ginistä ja greippijuomasta tehty valmiste, joka lanseerattiin vuonna 1952 Helsingin Olympialaisia varten. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja