Kim Kardashianille sataa jälleen kuraa niskaan – tällä kertaa kohteeksi joutui Chigacon vaatetyyli: "On täysin normaalia olla huolissaan toisen lapsen turvallisuudesta"

0:54
Kim Kardashian mursi jään tavatessaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin.

Kim joutui jälleen kritiikin kohteeksi.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashiania seurataan sinne, minne hän ikänä meneekään. Osansa huomiosta saavat myös hänen ja rap-artisti miehensä Kanye Westin neljä lasta. Pariskunta joutuu usein miljoonayleisön silmätikuksi lastenkasvatuksen suhteen. Osan mielestä Kim ja Kanye tekevät vääriä valintoja North Westin, 6, Saint Westin, 4, Chigaco Westin, 2, ja kahdenksan kuukautisen  Psalm Westin kasvatuksen suhteen. 

Tällä kertaa Kim joutui kriitikoiden kohteeksi Chigaco-tyttärensä kaulakorusta. Kim julkaisi viikko sitten kuvan Instagram-tililleen tyttärestään, jossa pienokainen leikkii suloisesti lelupalikoilla. 

Monen katse on kiinnittynyt kuitenkin Chigacon kaulassa olevaan, muodikkaaseen choker-kaulakoruun. 

– Choker-kaulakoru vauvalla, hei haloo, nyt menit liian pitkälle, seuraaja kritisoi. 

– Minusta tällaisen muodin pitäisi odottaa tiettyyn ikään saakka. Näyttää, että hänellä olisi koiran kaulapanta. Siitä huolimatta hän on edelleen erittäin suloinen.

Osan mielestä kyseinen kaulakoru voi olla pienelle lapselle turvallisuusriski.

– Ei ole koskaan hyvä idea laittaa mitään vauvan kaulan ympärille. Luulen, että he tekevät kaiken muodin eteen, vaikka se olisikin kuinka typerää, seuraaja kritisoi.

– On täysin normaalia olla huolissaan toisen lapsen turvallisuudesta. On selvää, että vauvalle choker-kaulakoru on turvallisuusriski. Turvallisuus ennen muotia, erityisesti kun on kyse lapsesta, eräs selventää kommenteissa. 

Osa seurapiirikaunottaren seuraajista oli hänen puolella. Heidän mukaan Kimin tulee saada pukea lapsensa niin kuin hän haluaa.

Muotia koko perhe

Pariskunnan lapset ovatkin varsinaisia tyyliniekkoja, aivan niin kuin vanhemmatkin. Kanyella on oma Yeezy-mallisto, joka sisältää niin kenkiä kuin vaatteita. Kimillä on puolestaan oma Skims-alusvaatemallisto, sekä kosmetiikkatuotesarja. 

Kimin alusvaatemallisto joutui heti sen ilmestyttyä myrskyn silmään, kun sen alkuperäinen nimi Kimono sai osakseen paljon kritiikkiä. Krititiikin myötä Kim päätti vaihtaa malliston nimen. Alkukritiikistä huolimatta alusvaatemallisto osui ja upposi, sillä siitä tuli hetkessä miljoonabisnes.

Instagram-kuvissa pariskunnan esikoinen North.

Lähde: Cheatseet

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja