Kim Kardashiania takaisin anellut Kanye West teki paluun deittailuun? Bongattiin ravintolaillalliselta 10 vuotta nuoremman näyttelijän kanssa

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus - mikä ajoi Kanye Westin ja Kim Kardashianin erilleen?

Kanye West bongattiin treffeiltä.

Räppäri Kanye "Ye" West  näyttäisi irrottavan otettaan ex-vaimostaan Kim Kardashianista

West bongattiin yllättäen Miamista näyttelijä Julia Foxin, 31, kanssa. Kaksikko nautti yhteistä päivällistä pastaan erikoistuneessa ravintolassa. Sisäpiirin lähteet kertovat, että treffeistä ei kannata kuitenkaan innostua liikaa, sillä räppäri ei etsi tällä hetkellä vakavaa parisuhdetta. 

Fox on viime vuosina onnistunut saamaan jalkaansa oven väliin näyttelijänä. Hänen suurimpiin tuotantoihinsa kuuluvat muun muassa Uncut Gems -rikossarja, josta hän on saanut lukuisia ehdokkuuksia eri elokuvafestivaaleilta. 

Ero Kardashianista on ollut Westille kova paikka, sillä hän ei olisi halunnut erota vaimostaan. Vielä muutama viikko sitten West muutti Runaway-kappaleensa sanoja tilanteeseen sopivaksi. Esiintyessään West pyysi avoimesti, että Kardashian palaisi tämän luokse.

Kardashian haki avioeroa viime vuonna helmikuun 19. päivä "sovittamattomien erimielisyyksien takia", mutta haki silti yhteishuoltajuutta parin neljälle lapselle. Vaikka ex-parin omaisuuden jaossa ollaan päästy jonkin verran eteenpäin, West on todennut julkisuudessa kokevansa Kardashianin olevan edelleen hänen vaimonsa, koska ei ole minkäänsortin virallisia papereita todistamassa, että asia olisi toisin.

– En ole ikinä nähnyt mitään papereita, avioero ei ole edes toteutunut... Se ei ole mikään vitsi minulle. Lapseni haluavat vanhempiensa pysyvän yhdessä. Minä haluan, että olemme yhdessä, West totesi Revolt TV:n Drink Champs -ohjelmassa.

Lisäksi lähteiden mukaan West osti talon Kardashianin naapurustosta 4,5 miljoonalla dollarilla. Itse talo ei ilmeisesti houkutellut Westiä niin kovasti kuin sijainti, sillä mies aikaa purkaa tontilla olevan, vuonna 1955 rakennetun talon ja rakentaa tilalle jotain enemmän itselleen mieluista.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja