Mainos

Kardashianit ovat täällä taas – testaa kuka julkkisperheen jäsen olet!

Maailman suosituimman realitysarjan Keeping up with the Kardashiansin odotettu uusi kausi on nyt täällä! 18. tuotantokausi on juuri alkanut C More -suoratoistopalvelussa, jossa sarjaa esitetään samaan tahtiin Yhdysvaltojen ensiesityksen kanssa. Kardashianien klaanin elämään on mahtunut kaikenlaista, ja siksi sarjaa onkin aina niin kutkuttavaa seurata. Muistatko näitä kommelluksia vuosien varrelta?

Kourtneyn alastonkuvat meinasivat vuotaa julkisuuteen

Yksi järkyttävimmistä tapauksista tapahtui ensimmäisellä Keeping up with the Kardashians -kaudella. Kim näpisti 17-vuotiaana vuotta nuoremman siskonsa Kourtneyn kuvat, joissa hän esiintyi alasti. Kim laittoi kuvat laukkuunsa, joka hänen epäonnekseen varastettiin. Skandaalinkäry leijui ilmassa, kun kymmenen vuotta myöhemmin ensimmäistä KUWTK-kautta kuvattaessa laukun varastanut henkilö yritti myydä kuvia. Koska Kourtney oli vielä alaikäinen kuvien ottoaikaan, Kardashianit kutsuivat FBI:n apuun. Tämä oli hyvä veto, sillä varas saatiin kiinni, eikä kuvat koskaan vuotaneet julkisuuteen. Kim onkin sanonut, ettei ikinä olisi antanut itselleen anteeksi, jos kuvat olisi julkaistu.

Khloén ja Lamarin rakkauden nousu ja tuho

Syyskuussa 2009 Khloé meni naimisiin koripalloilija Lamar Odomin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Koko muu Kardashianien perhe oli päätöksestä shokissa, mutta keräsivät itsensä ollakseen Khloén tukena tämän suurena päivänä. Rakastavaiset saivat pian myös oman realitysarjan. Viisi vuotta häiden jälkeen Khloe kuitenkin haki avioeroa Lamarista, joka seuraavana vuonna törttöili surullisenkuuluisasti nevadalaisessa bordellissa.

Kylien raskaus ja vauvojen hassut nimet

Vaikka huhut tuolloin 20-vuotiaan Kylie Jennerin vauvasta rap-artisti Travis Scottin kanssa velloivat valtoimenaan, Kylie ei vahvistanut raskauttaan ennen Stormi-pienokaisen syntymää helmikuussa 2018. Julkisuuden parrasvaloista tuttu Kylie totesikin tuolloin, että raskaus oli sellainen asia, jota hän ei halunnut tehdä kaikkien edessä.

Kun Kimin ja Kanye Westin tytär Chicago syntyi saman vuoden tammikuussa, alkoi huhumylly sisarusten lasten hassuista nimistä. Kuukautta myöhemmin Kylien tytär Stormi syntyi, ja huhtikuussa Khloé nimesi kullannuppunsa Trueksi.

Kris Humphriesin yllätyskosinta

Monet meistä yllättyivät, kun koripalloilija Kris Humphries kosi yllättäen Kimiä KUWTKin jaksossa, vain seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Sarjassa seurattiinkin tovi nyttemmin eronneiden kyyhkyläisten häävalmisteluja.

Yksi sarjan ikonisimmista leiskautuksista syntyi, kun Kardashianit lomailivat Bora Boralla vuonna 2011. Kris heitti Kimin mereen, ja Kim hukkasi 75 000 dollarin arvoisen korvakorunsa syvyyksiin. Kimin vollottaessa kalliin korvakorunsa kohtaloa, Kourtney tokaisi hänelle hiukan suhteellisuudentajua: ”Kim, maailmalla kuolee ihmisiä.”

Kutkuttavat ennakkoasetelmat uudelle Keeping up with the Kardashians -kaudelle

Uudella kaudella Khloén ex-mies ja lapsen isä Tristan Thompson ilmoittaa tekevänsä paluun, mikä saa Kardashianit suunniltaan. Tristan ja Khloé erosivat helmikuussa 2019 Tristanin uskottomuuden takia. Mies on kuitenkin ottanut tehtäväkseen voittaa ex-vaimonsa takaisin, ja on laittanut liehittelyvaihteen silmään. Tristan ei luovuta, mutta lähteekö Khloé uskottoman miehensä matkaan?

Se selviää vain virittäytymällä Kardashianien taajuudelle C Moressa. Taattua on, että draamaa on luvassa.

Testaa, kuka Kardashian/Jenner olet!

Seuraa uutta Keeping up with the Kardashians -kautta jenkkitahtiin, uusi jakso aina perjantaisin C Moressa. Tilaa C More 17. huhtikuuta mennessä, saat kaksi kuukautta yhden hinnalla! Käy kiinni tarjoukseen täällä!

C Moresta löytyy kuumimman realityn lisäksi myös uusimmat huippuelokuvat sekä laaja kattaus laatusarjoja ja lastenohjelmia. Aloita ilmainen kokeilu täällä!

Lue myös:

    Uusimmat