Kim Kardashian kunnioittaa menehtynyttä muotisuunnittelija Thierry Mugleria – toimi miehen muusana: "Sydämeni särkyy"

Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa 1:40
Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa

Kim Kardashian muistelee koskettavasti edesmennyttä muotisuunnittelijaa.

Ranskalainen muotisuunnittelija Thierry Mugler kuoli sunnuntaina 73-vuotiaana. Tosi-tv-tähti Kim Kardashian muistelee edesmennyttä suunnittelijaa koskettavasti Instagram-päivityksen yhteydessä.

Kardashian julkaisi seuraajilleen liudan otoksia, joissa hän on suunnittelijan seurassa tai hänellä on miehen suunnittelema luomus yllään.

– Sydämeni särkyy. Ei ole toista sinunkaltaista. Sinun visiosi, muutoksesi ja taikasi. Olen niin kunnioitettu saadessani tuntea sinut, viettää kanssasi aikaa ja olla sinun muusasi.

– Vielä olisi ollut niin paljon näytettävää maailmalle ja suunnitelmamme yhdessä. Annoit meille jo niin paljon. En koskaan unohda aikaamme yhdessä maailmalla. Kiitos sinun kauneudestasi, mitä loit, Kardashian kirjoittaa suruvalitteluiden kera.

Joutui onnettomuuteen

Manfred Thierry Mugler perusti oman merkkinsä Cafe de Parisin vuonna 1973 ja omaa nimeään kantavan Thierry Muglerin vuotta myöhemmin.

Näyttävä showmies järjesti muotitalonsa 10-vuotisjuhlia varten Euroopan ensimmäisen julkisen muotinäytöksen. Rock-konserttimaisen näytöksen yleisössä oli noin 6 000 ihmistä.

Vuonna 1995 hän puolestaan järjesti 20-vuotisspektaakkelin, joka huipentui yhdysvaltalaisen laulajalegenda James Brownin esiintymiseen.

2000-luvun alussa Mugler vetäytyi muotimaailman eturivistä.

Hänellä oli tämän jälkeenkin merkittävä vaikutus kulttuurin saralla ja hän suunnitteli asuja Kardashianin lisäksi muun muassa Beyoncelle ja Lady Gagalle.

Viime vuosina mies kärsi useista eri loukkaantumisista. Mugler joutui auto-onnettomuuteen ja hänelle sattui myös tapaturma kuntosalilla, mikä vaati plastiikkakirurgiaa. Leikkaus teki hänestä lähes tunnistamattoman.

Muglerin agentin mukaan kuoleman taustalla olivat luonnolliset syyt.

Lue myös:

    Uusimmat