Uskomaton näky – Kim Kardashian lipui gaalan punaiselle matolle Marilyn Monroen legendaarinen mekko yllään

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashian puki ylleen Marilyn Monroen legendaarisen mekon. 

Julkkikset kokoontuivat viime yönä New Yorkissa järjestettyyn muotialan Met-gaalaan esittelemään toinen toistaan upeampia luomuksia. Tänä vuonna gaalan teemana oli In America: An Anthology of Fashion

Yksi illan odotetuimmista vieraista oli Kim Kardashian, joka asteli punaiselle matolle yhdessä kumppaninsa koomikko Pete Davidsonin kanssa. 

Julkisuuteen oli jo ennakkoon levinnyt huhuja, joiden mukaan Kardashianin yllä nähtäisiin samainen mekko, joka Marilyn Monroella oli päällään tämän laulaessa presidentti John F. Kennedylle syntymäpäivätoivotuksen vuonna 1962.

Huhut pitivät paikkaansa. Kardashianin yllä nähtiin kultaa kimalteleva vartalonmyötäinen luomus. Upeassa asussa on yli 6 000 puvustaja Jean Louisin ompelemaa kristallia. Puku oli lainattu Orlandon Ripley’s Believe It or Not! -museolta ja se myytiin viimeksi huutokaupassa lähes 5 miljoonaalla dollarilla eli 4,5 miljoonalla eurolla.

– Olen ikuisesti kiitollinen tästä hetkestä, Kardashian kirjoitti Instagramissaan. 

Mekon yllepukeminen ei ollut läpihuutojuttu. Kardashianin kerrotaan laihduttaneen reilu seitsemän kiloa, jotta saisi asun ylleen. 

– Pidin kaksi kertaa päivässä saunapukua, juoksin juoksumatolla, jätin kokonaan sokerin ja hiilihydraatit, söin vain puhtaita kasviksia ja proteiineja. En näännyttänyt itseäni, mutta olin tiukka, hän kertoo Voguelle

– Itkin ilon kyyneleitä, kun sain sen ylleni.

Lähteet: Vogue, Vanity Fair


Lue myös:

    Uusimmat