Kilpakumppanilta tyly arvio Ronnie O'Sullivanista: "Kenen tahansa taso riittää hänen voittamiseen"

Ronnie O'Sullivanin kausi snookerin ammattilaiskiertueella ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. O'Sullivan selvitti tiensä Englannin avointen välierään, mutta muuten noutaja on yleensä tullut jo paljon aiemmin.

Vielä vuonna 2020 maailmanmestaruuden voittaneen O'Sullivanin tason taantumisen on pannut merkille myös maailman ykköspelaajiin lukeutuva Judd Trump. Trump, 32, ja O'Sullivan, 45, ovat kohdanneet toisensa kaikkiaan 28 kertaa. Trump on niukasti niskan päällä voitoin 15–13. 11 kaksikon pelaamasta finaaliottelusta Trump on voittanut kahdeksan.

Trumpin kausi on alkanut jopa O'Sullivania kehnommin, mutta silti maailmanlistan kakkonen arvioi O'Sullivanin peliä vähättelevään sävyyn. Trumpin mukaan mukaan lajin legenda O'Sullivan ei enää varsinaisesti aiheuta pelon väristyksiä muissa pelaajissa.

– Kukaan ei oikeastaan ole peloissaan kohdatessaan hänet. Kenen tahansa taso riittää hänen voittamiseen, kun peli kulkee. Se on muutos, mikä on tapahtunut viimeisen vuoden aikana, Trump sanoi Express-lehden mukaan.

O'Sullivan selvitti viime kaudella tiensä useammankin turnauksen finaaliin, mutta hänen edellinen turnausvoittonsa on maailmanmestaruus vuodelta 2020. Trump uskoo voitottomuuden vaikuttaneen O'Sullivanin itseluottamukseen.

– Kun et saa voittoja, menetät luottamuksen peliisi, eivätkä muut ole enää peloissaan sinua vastaan, Trump analysoi.

– Hän pelaa yhä finaaleissa, hän selviytyy muutamasta ensimmäisestä kierroksesta, koska on niin hyvä. Mutta kun hän kohtaa huippupelaajia, hän ei enää erottaudu, ei enää nykyisin.

Tällä viikolla O'Sullivan ja Trump pelaavat Englannin Boltonissa Champion of Champions -turnauksessa, jonka palkintoarvo on yli 516 000 euroa.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja