Ronnie O'Sullivan kuuli snookertähden katkerasta kritiikistä – antoi kurinpalautuksen nuoremmalle taiturille

Snookerin suurin vetonaula Ronnie O'Sullivan ei allekirjoita toisen tähtipelaajan Kyren Wilsonin kritiikkiä lajin televisioinnista. 

Wilson, 29, kukisti Noppon Saenghamin erin 4-0 English Open -turnauksen avauskierroksella maanantaina, minkä jälkeen hän arvosteli kisojen nokkimisjärjestystä. Wilson totesi, että "häntä risoo nähdä aina samat naamat" turnauksien televisioiduissa pääotteluissa. 

Yksi näistä naamoista on kuusinkertainen maailmanmestari, 45-vuotias Ronnie O'Sullivan, joka voitti maanantaina David Lilleyn 4-1. O'Sullivan kuuli Wilsonin kritiikin.  

– Voita turnauksia, pelaa näyttävällä tavalla, se on siinä. Sitä ihmiset haluavat nähdä, O'Sullivan vastasi Wilsonille Eurosportin haastattelussa. 

– Katsokaa Tiger Woodsia. Jos hän pelaa golfia, kamerat seuraavat häntä, sillä he tietävät, että ihmiset haluavat katsoa Tigeria. Sama homma tenniksen ja Roger Federerin kohdalla. 

O'Sullivan, joka voitti Wilsonin vuoden 2020 MM-finaalissa, antaa kuitenkin tunnustusta englantilaiselle maanmiehelleen. 

– En sano sitä, ettei Kyren olisi jännittävä tai erittäin hyvä pelaaja, mutta uskon, että ihmiset katsovat mieluummin esimerkiksi Juddia (Trump). 

Trump on O'Sullivanin tavoin tunnettu menestyksestään ja myös erittäin räväkästä pelityylistään. 

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat