Kiireinen? Anna aikaa parisuhteelle näillä nikseillä

Kiireinen arki ei anna armoa. Aikaa ei tunnu millään riittävän lapsille ja kumppanille. Näillä kesäisillä nikseillä annat aikaa vain teille kahdelle!

Kesä on otollista aikaa helliä töiden ja kiireisen arjen lakastuttamaa parisuhdetta ja antaa aikaa itselleen. Näiden neljän kesäisen vinkin avulla huomioit parisuhdetta loma-aikaan!

Yksi yö hotellissa

Varatkaa aikaa kalentereistanne ja viettäkää arkipäivän loma hotellissa. Ottakaa hotellihuone yhdeksi päiväksi ja jättäkää lapset lapsenvahdin huomaan tai kesäleirille.

Ota mukaan muutama tunnelmaa luova asu ja tilaa huonepalvelusta syötävää suoraan sänkyyn. Muistakaa tuoda mukaan oma pullo kuohujuomaa, jottette joudu maksamaan itseänne kipeiksi!

Nauttikaa viileästä ilmastoinnista ja puhtaasta huoneesta, jonka voitte jättää taaksenne seuraavana päivänä.

Muotinäytös kotona

Eikö ajatus seksikkäiden alustavaatteiden kokeilemisesta sovituskopeissa houkuta? Entäpä uima-asujen?

Ota läppäri syliisi, suunnista nettiin tai tilaa kotiisi katalogi. Pyydä mieheltäsi apua muutaman asun valinnassa – mitä kuumempia, sitä parempi!

Tilaa valitsemanne asut niin monessa värissä ja koossa kuin haluat – kunhan olet varmistanut, että väärän kokoiset tai väriset voi palauttaa.

Kun asut saapuvat, pukeudu niihin yksitellen ja kutsu miehesi yksityiseen muotinäytökseen.

Kuuman viileä yö

Tee maukkaita, kesäisiä cocktaileja, jotka viilennät jääkylmiksi.

Nukuta lapset ja vietä myöhäisyön hetkiä kahdestaan puolisosi kanssa. Lämpimissä kesäilloissa on vain sitä jotain: pehmeitä tyynyjä, pieni sohva, yhteinen viltti...

Varaa aikaa vain teille kahdelle

Olette perhelomalla, jolla myös isovanhemmat ovat mukana auttamassa lapsien kanssa? On hienoa, että lomaa saa viettää koko perheen kanssa, mutta älä unohda kumppaniasi. Muista varata aikaa myös teille kahdelle.

Lomallakin voit viettää yhden päivän hotellissa lasten polskiessa meressä! Tai ehdota myöhäistä romanttista päivällistä, kun lapset ovat käyneet jo nukkumaan ja joku vahtii heitä.Lue myös:

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lähde: workingmother.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja