Kiinalaismies meni naimisiin kuolleen morsiamensa kanssa – taustalla sydäntä särkevä syy

35-vuotias kiinalaismies meni naimisiin morsiamensa ruumiin kanssa tämän hautajaisissa, koska halusi täyttää rintasyöpään menehtyneen naisen viimeisen toiveen. Tapauksesta uutisoi muun muassa 7 News -sivusto.

Koillisessa Kiinassa Dalian kaupungissa asuva Xu Shinan, 35, meni naimisiin 34-vuotiaan morsiamensa Yang Liun ruumiin kanssa hautajaisten yhteydessä järjestetyssä hääseremoniassa, sillä halusi täyttää naisen viimeisen toiveen häistä. Hautajaiset järjestettiin hautaustoimistolla lauantaina.

Morsian sairasti rintasyöpää yli viisi vuotta

Yang Liu kuoli rintasyöpään 14. lokakuuta. Hän oli sairastanut syöpää viisi ja puoli vuotta. Pariskunnalla oli takana yhteistä taivalta 12 vuotta.

6. lokakuuta nainen vajosi koomaan. Lehtitietojen mukaan Xu sanoi tuolloin: ”Hän ei enää tunnista minua. Emme saaneet edes mahdollisuutta sanoa hyvästejä.”

Seremoniassa pyöri koskettava video pariskunnan yhteisistä vuosista samalla, kun Xu vannoi vihkivalan Yang Liun avoimen arkun vierellä. Nainen oli puettu häämekkoon, sillä Xu oli luvannut ostaa tälle puvun.

– Lupasin, etten itkisi, mutta anteeksi, en pysty pitämään lupaustani, mies sanoi.

Häitä lykättiin sairauden takia

Pariskunnan oli ollut tarkoitus mennä naimisiin jo vuonna 2013. Juhlia kuitenkin lykättiin, koska nainen oli tuntenut rinnassaan kipua, ja myöhemmin hänellä todettiin rintasyöpä.

Tuolloin naiselle kerrottiin, että hänellä olisi enää vain viisi vuotta elinaikaa. Hän kävi syöpähoidoissa ja kertoi samalla hoidoistaan kiinalaisessa sosiaalisen median kanava Weibossa. Yang Liuta kysyttiin myös televisio-ohjelmaan kertomaan sairaudestaan, mutta hän kieltäytyi, kun menetti hiuksensa kemoterapian kanssa.

Jossain vaiheesa näytti siltä, että hän olisi parantunut. Syöpä kuitenkin uusiutui ja levisi muualle kehoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehtitietojen mukaan Xu pysytteli morsiamensa rinnalla ympäri vuorokauden koko viikon ennen naisen kuolemaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja