Kihlautuiko Taylor Swift salaa näyttelijärakkaansa kanssa?

Taylor Swiftin kerrotaan menneen kihloihin.

The Sun uutisoi torstaina, että yhdysvaltalaislaulaja-lauluntekijä Taylor Swift ja tämän kumppani, näyttelijä Joe Alwyn ovat kihlautuneet.

Julkaisu kertoo, ettei parisuhteestaan tunnetusti vaitonainen kaksikko aio kertoa kihloistaan julkisesti. Rakastavaisten kerrotaan kuitenkin vahvistaneen uutiset lähipiirilleen.

The Sunin lähteen mukaan Alwyn on hankkinut Swiftille sormuksen, jota laulaja pitää "suljettujen ovien takana", toisin sanoen kotona. Alwynille läheinen lähde kertoi julkaisulle pariskunnan olevan "uskomattoman onnellisia ja hyvin rakastuneita".

– He ovat itse asiassa olleet kihloissa muutaman kuukauden, mutta ovat kertoneet vain lähipiirilleen - lähiomaiselleen ja luotettaville, hyvin pitkäaikaisille ystävilleen. Kaikki ovat myös vannoneet salassapitovelvollisuutta, julkaisun lähde kertoi.

Samaisen lähteen mukaan vain muutama ihminen tietää yksityiskohtia pariskunnan tulevista häistä.

– He haluavat, että heidän rakkautensa pysyy mahdollisimman kaukana kameroista. Tämä on vain heille, lähde sanoi jatkaen, että jos ja kun pari avioituu, ei paikalla tule taatusti olemaan mediaa. 

Lue myös:

    Uusimmat