Sami Uotila ja Kerttu Rissanen: Kihlat!

Kerttu Rissanen joutui kohtaamaan viidakossa pelkonsa 5:18
Kerttu Rissanen joutui kohtaamaan pelkonsa Olen Julkkis...Pästäkää Minut Pois! -ohjelman kuvauksissa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu pariskunta on mennyt kihloihin.

Salkkarit-tähti Sami Uotila ja nykyinen joogaohjaaja Kerttu Rissanen ovat menneet sosiaalisen median perusteella kihloihin. Rissanen julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän esittelee sormustaan.

Toisessa Rissasen julkaisemassa kuvassa näkyy molempien sormukset.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salkkareista toisensa löytänyt pariskunta elää avoliitossa. Yhteinen koti sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa, jossa he ovat asuneet yli vuoden.

Rissanen oli mukana MTV3-kanavan Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelmassa, mutta hän joutui jättämään viidakon kymmenennessä jaksossa. Maailmalla suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin.

Rissanen joutui jättämään puolisonsa Suomeen ohjelman kuvauksien ajaksi.

– Meillä oli aika pitkäkin ero, kun Sami oli siinä lomalla ennen kuin lähdin. Olin siihen valmistautunut. Lähdin luottavaisin mielin. Sami oli ihana ja kannustava ja sain ihanaa kommenttia. Lähdin todella luottavaisin ja rohkein mielin.

Viidakosta palattuaan pari otti menetetyn ajan takaisin.

– Otettiin aikaa ja mentiin hotelliin ja syömään. Otettiin se aika, kun emme olleet pitkään aikaan tehneet mitään yhdessä, niin oli tosi kivaa.

Lue myös:

    Uusimmat