Khloé Kardashianin pettäjä-ex jälleen keskellä ikävää kohua – mallin väitteet pakottivat Tristan Thompsonin tekemään isyystestin ja nostamaan oikeusjutun

0:56
Tristan Thompsonin pettäminen tuli ilmi, kun Khloé Kardashian oli raskaana

Khloé Kardashianin lapsen isän Tristan Thompson nosti oikeusjutun naista vastaan, joka väittää Thompsonia lapsensa isäksi.

NBA-koripalloilija Tristan Thompson joutui keskelle massiivista kohua, kun hän petti lapsensa äitiä Khloé Kardashiania juuri ennen kuin heidän tyttärensä syntyi ja pian tyttären syntymän jälkeen Kardashianien perhetuttavan Jordyn Woodsin kanssa.

Kardashian ja Thompson ovat olleet tekemisissä True-tyttärensä myötä erostaan huolimatta ja koronapandemian aikaan ex-pari on viettänyt yhteistä karanteenia, jotta molemmat saavat viettää aikaa tyttärensä kanssa. Viimeisimmällä Keeping up with the Kardashians -sarjan kaudella pari keskusteli jopa mahdollisuudesta hankkia Truelle sisaruksen.

Nyt Thompson on kuitenkin joutunut jälleen keskelle ikävää kohua, kun malli Kimberly Alexander väitti julkisesti Thompsonin olevan hänen pian viisi vuotta täyttävän poikansa isä. 

E! Newsin mukaan Thompson on väitteiden seurauksena tehnyt isyystestin tämän vuoden tammikuussa. Asian vahvisti sivustolle Kardashianin ja Thompsonin asianajaja Marty Singer.

Testi osoitti, ettei Thompson ole Alexanderin lapsen isä. Thompson välittikin 13. toukokuuta asianajajansa kautta Alexanderille kirjelmän, jossa he pyysivät tätä lopettamaan välittömästi perättömien isyysväitteiden levittämisen ja valehtelun oikeusjutun uhalla.

Alexander on kuitenkin vaatinut uutta testiä väittäen, että Kardashian-kytkösten seurauksena testitulosta olisi vääristelty.

Muun muassa Mirror ja Page Six kertoivatkin maanantaina, että seurauksena Thompson on nostanut oikeusjutun Kimberly Alexanderia vastaan. Page Sixin mukaan Thompson syyttelee nostamansa oikeusjutun yhteydessä Alexanderin olevan julkisuudenkipeä sosiaalisen median vaikuttaja, joka julkaisee "pornografista sisältöä".

Thompsonilla on hänen ja Khloé Kardashianin 2-vuotiaan True-tyttären lisäksi 3-vuotias poika Prince Thompson ex-puolisonsa Jordan Craigin kanssa.

Myös Thompsonin ja Kardashianin suhteen alkuun liittyi kohuja, sillä Craig väitti Thompsonin jättäneen hänet kesken raskauden Kardashianin takia. Kardashian on kuitenkin kiistänyt väitteet siitä, että hän olisi ollut syy sille, että Thompson jätti Craigin tämän ollessa raskaana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja