Kooma bordellissa, häijyä pettämistä, seksivideokohu… Muistatko nämä Kardashianin sisarusten exät?

Kris Jenner lukee satuja 2:04
Tätä kaikkea on luvassa uudella Keeping up with the Kardashians -kaudella!

Superjulkkis Kim Kardashianin ja tämän sisarusten elämää on seurattu jo vuosien ajan tiiviisti vuonna 2007 alkaneessa Keeping up with the Kardashian -realityssa. Mutta muistatko vielä heidän ex-puolisonsa?

Kim Kardashianin nykyinen aviomies ja lasten isä Kanye West  on ollut mukana Keeping up with the Kardashians -sarjassa jo pitkään, samoin isosisko Kourtneyn ex-mies ja lasten isä Scott Disick, joka on yhä kiinteä osa perhettä.

Vuosien varrelle on kuitenkin mahtunut myös runsaasti sisarusten exiä ja aviopuolisoja, joista kaikkia ei ole nähty televisiosarjassakaan. Muistatko heidät? 

Kim Kardashian

Kim Kardashian nousi julkisuuteen vuonna 2007, kun hänen ja räppäri Ray J:n seksivideo levisi nettin.

Harva kuitenkin muistaa, että Kardashian ehti astella alttarille ensimmäisen kerran vain 19-vuotiaana. Hän oli vuodet 2000–2004 naimisissa itseään kymmenen vuotta vanhemman musiikkituottajan Damon Thomasin kanssa. Suhde Ray J:n kanssa alkoi jo ennen kuin Kardashian oli virallisesti eronnut entisestä aviomiehestään.

Kardashian on puhunut ensimmäisestä avioliitostaan harvakseltaan, mutta eräässä Keeping up with the Kardasians -jaksossa hän sanoi Scott Disickille käyttäneensä ekstaasia ennen vihkiseremoniaa sekä kuvatessaan kuuluisan seksivideonsa Ray J:n kanssa.

Ennen toista avioliittoaan NBA-koripalloilija Kris Humphriesin kanssa Kim ehdittiin yhdistää esimerkiksi kahteen jenkkifutaajaan: Reggie Bushiin ja Miles Austiniin sekä muun muassa sittemmin laulajadiiva Mariah Careyn lasten isänä tunnettuun Nick Cannoniin.

Humphriesin kanssa avio-onni kesti vain 72 päivää, mutta Kardashian on kiistänyt, etteikö kyseessä olisi ollut aito rakkaussuhde.

Khloé Kardashian

Myös Kimin nuorempi sisar Khloé Kardashian on ollut vauhdikas käänteissään, ja hän on ehtinyt sarjan aikana deittailemaan useampaakin ammattilaiskoripalloilijaa. Vuonna 2008 Khloé viihtyi Rashad McCantsin käsipuolessa. Suhteen päätyttyä McCants arvioi Daily Mailin mukaan tylysti, että suhde vaikutti hänen uraansa niin, että hän teki tappiota peräti 70 miljoonan dollarin verran.

Pian eron jälkeen Khloé löysi uuden onnen toisen NBA-tähden Lamar Odomin kanssa. Kesällä 2009 rakastunut pari avioitui jo saman vuoden syksynä. Pari oli jo eroamassa vuonna 2013, mutta Khloé laittoi eroprosessin jäihin, kun Lamar joutui koomaan vietettyään huumehuuruisen illan Nevadassa sijainneessa bordellissa.

Erottuaan Odomista Khloé deittaili hetken räppäri French Montanaa. Sittemmin hänet yhdistettiin kuitenkin jälleen NBA-koripalloilijaan. Kohde oli James Harden, johon Kardashianin kerrotaan iskeneen silmänsä Kanye Westin synttäreillä.

Kun parin tiet erkanivat, antoi Khloé ymmärtää, että häntä olisi petetty suhteessa. Pettäminen koitui myös seuraavan suhteen kohtaloksi, kun Kardashian erosi myrskyisästi niin ikään koripalloilijana nimeä tehneestä Tristan Thompsonista.

Thompson petti Kardashiania juuri ennen parin tyttären Truen syntymää. Pari palasi vielä yhteen, mutta erosi jälleen, kun Thompsonilla oli sutinaa Kardashianien perhetutun Jordyn Woodsin kanssa. Kaiken kukkuraksi Woods bongattiin viime kesänä myös toisen Khloén exän James Hardenin seurasta.

Kourtney Kardashian

Sisarussarjan vanhin oli vuosikaudet yhdessä kolmen lapsensa isän Scot Disickin kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2006, kunnes he päätyivät eroamaan vuonna 2015 muun muassa Disickin päihdeongelmien takia.

Eron jälkeen Kourtney on yhdistetty selvästi itseään nuorempaan Younes Bendjimaan. Kourtney paljasti tv-sarjassa tavanneensa Bendjiman baarissa Pariisin muotiviikkojen aikaan samoihin aikoihin, kun pikkusisko Kim ryöstettiin dramaattisesti Pariisissa. Pari matkusteli yhdessä vuonna 2017, mutta rakkauteen tuli ryppy seuraavana kesänä ja pari erosi. Seventeen kuitenkin uutisoi viime vuoden lopulla, että kaksikon välit olisivat taas lämpenemään päin.

Kourtney joutui vuonna 2013 keskelle ikävää kohua, kun malli Michael Girgenti väitti julkisuudessa olevansa tämän vanhimman pojan Masonin isä. Daily Mail kertoi tuolloin, että Girgentin mukaan parilla oli ollut lyhyt suhde, kun he olivat olleet samoissa kuvauksissa vuonna 2008. Hän antoi tiedotusvälineille jopa lapsuuskuvansa todistellakseen, että hän olisi pojan isä.

Rob Kardashian

Sisaruskatraan ainoa mies Rob Kardashian on vetäytynyt taka-alalle tv-sarjasta. Hänen ex-puolisonsa ja lapsensa äiti Blac Chyna on sen sijaan yhä toistuvasti otsikoissa. Pari on riidellyt viime aikoina oikeudessa tyttärensä Dreamin huoltajuudesta. 

Ennen Blac Chyna Kardashian julkisti Twitterissä seurustelevansa laulaja Rita Oran kanssa vuonna 2012. Suhde ei kuitenkaan kestänyt paria kuukautta pidempään ja Ora on Mirrorin mukaan sanonut jälkikäteen, ettei missään vaiheessa pitänyt suhdetta vakavana.

Aivan sarjan alkuaikoina Rob sen sijaan seurusteli useamman ajan laulajana ja näyttelijänä tunnetun Adrienne Bailonin kanssa.

Kendall Jenner

Huippumallina työskentelevä Kendall Jenner on ollut rakkauselämänsä suhteen vaitonainen, eikä tämän miesystäviä ole nähty sarjassa. Kendallin ensimmääinen "virallinen" poikaystävä oli lukioaikaan Julian Brooks. Suhde karahti kiville, kun Brooks lähti Nevadaan opiskelemaan ja narahti pettämisestä. Tämän jälkeen Kendall tapaili hetken aikaa räppäri Young Jinsua.

Ylivoimaisesti tunnetuin Kendallin existä on kuitenkin muusikko ja poikabändi One Directionin nokkamies Harry Styles, jonka kanssa Kendallilla oli on-off-suhde vuosina 2013–2016.

Stylesin jälkeen Kendall on yhdistetty koripalloilija Jordan Clarksoniin, räppäri Asap Rockyyn ja vuosina 2016–2017 Kendall tapaili koripalloilija Blake Griffiniä. Vuotta myöhemmin malli yhdistettiin jälleen uuteen koripalloilijaan, Ben Simmonsiin. Pari on kuitenkin eronnut.

Kylie Jenner

Sisarussarjan nuorimmainen Kylie Jenner on vasta parikymppinen, mutta hänet on niin ikään ehditty yhdistää Stormi-tyttärensä isän Travis Scottin lisäksi muihinkin räppäreihin. Pari erosi syksyllä 2019, jonka jälkeen Kylien uutisoitiin viihtyneen samoissa bileissä räppäri-exänsä Tygan kanssa. 

Tyga ja Kylie seurustelivat vuosina 2014–2017. Tygalla on lisäksi ollut suhde myös Rob Kardashianin exän Blac Chynan kanssa. Ex-parilla on myös yhteinen poika, King.

Kylien ensirakkauden on puolestaan huhuttu olleen sittemmin näyttelijänä tunnettu Jaden Smith, siis legendaarisen näyttelijän ja laulajan Will Smithin poika. Kaksikon kerrotaan ihastuneen toisiinsa 13-vuotiaina. Kylien on lisäksi huhuttu deittailleen teinivuosinaan laulaja Cody Simpsonia.

Keeping up with the Kardashians -sarjan uuden kauden jaksot perjantaisin C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat