Khloé Kardashianin poikaystävän pettämiskohu kuvattiin reaaliaikaisena – sisarusten raivoisat reaktiot päätyivät tv-ohjelmaan

0:40

Keeping Up With The Kardashian -ohjelman uusin jakso näyttää Tristan Thompsonin rajun pettämiskuvion Kardashian-Jenner-sisarusparven näkökulmasta.

Videolla kohtaus kohujaksosta!

Suositun C Morella nähtävän tv-sarjan uusin jakso vie katsojat rajun pettämiskohun keskelle, jossa viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson jää kiinni pettämisestä.

Sisarukset Kim Kardashian,Kourtney Kardashian, Kylie Jenner ja Kendall Jenner reagoivat voimakkaasti kuultuaan pettämisuutisen.

– Siellä on video eiliseltä, jossa Tristan kuhertelee tytön kanssa. Khloe kuolee tämän takia, hän kirjaimellisesti alkaa synnyttämään tämän vuoksi, Kim pohtii ahdistuneesti.

Myös Kourtney järkyttyi tiedosta.

– En voi kuvitella olevani Khloen kengissä. Miten holtittomalta se vaikuttaa. Tämä on todella shokeeraavaa ja sydäntä särkevää. Koko juttu on ällöttävä, Kourtney tylyttää.

Kylie Jenner joutui kertomaan uutiset siskolleen ​​​​​​​

Pikkusisko Kylie Jenner joutui kertomaan ikävän uutisen siskolleen.

– Kenelläkään ei ollut rohkeutta kertoa Khloelle, koska hän oli vain päivien päässä synnytyksestä. Emme halunneet stressata häntä, mutta tiesimme, että se oli oikea tapa toimia. Minä kerroin hänelle. En halunnut loukata hänen tunteitaan, mutta mielestäni hänen piti kuulla se meiltä eikä internetistä, Kylie kertoo haastattelussa.

Lähde: People.

Keeping Up with The Kardashian -jaksot jenkkitahtiin C Morella!

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja