Khloé Kardashianin ja pettäjäksi leimatun Tristan Thompsonin suhde kohun keskellä – malli väittää miehen käyneen jälleen vieraissa

0:34
Tältä näyttää Keeping up whit the Kardashians -sarjan viimeinen kausi!

Instagram-malli Sydney Chase, 23, kertoi hurjia väitteitä No Jumper -nimisessä podcastissa.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian palasi viime kesänä yhteen tyttärensä Truen isän Tristan Thompsonin kanssa.

Pariskunta erosi vuonna 2019 pettämisskandaalin myötä, juuri ennen kuin heidän tyttärensä syntyi. Pariskunta yritti korjata välejään, mutta pian suhde joutui jälleen kohun silmään ja lopulta päättyi.

Tuolloin nousi otsikoihin, että Tristan olisi suudellut Kylie Jennerin parasta ystävää Jordyn Woodsia. Mies ei koskaan vahvistanut väitettä julkisuudessa. Woods sen sijaan väitti, että suuteli NBA-koripalloilijaa jatkobileiden päätteeksi. Lehtiväitteiden mukaan Tristan olisi pettänyt Khloéta Jordynin kanssa myös Truen syntymän jälkeen. 

Kohujen jälkeen Khloé totesi, ettei aio palata enää miehen kanssa yhteen  toisin kuitenkin kävi. Khloé vahvisti yhteenpaluun maaliskuussa ja kerrottiin, että pariskunta suunnittelee perheenlisäystä

Kuvaili jopa peniksen

Instagram-malli Sydney Chase, 30, kertoo nyt hurjia väitteitä No Jumper -nimisessä podcastissa. Hän paljastaa, että deittaili Thompsonia tämän vuoden tammikuussa. Chase puhui podcastin aikana koripallotähdestä hyvin intiimejä asioista.

– Hän sanoi minulle, ettei ole enää parisuhteessa ja olin, että okei. Me keskustelimme, hengailimme, olimme ulkona monta kertaa ja teimme kaikenlaista.

Chase väittää varmistaneensa mieheltä, onko hän sinkku, johon sai myöteisen vastauksen.

– Kun sain tietää, että hän ei olekaan sinkku ja katkaisin lopulta välit.

Tristan ja Khlóe eivät ole kommentoineet asiaa julkisuudessa. 

Chasen mukaan Tristan on ottanut häneen yhteyttä viimeksi 12. huhtikuuta, kun True-tyttären syntymäpäiviä juhlittiin ylimalkaisesti Los Angelesissa.

Chase piti viikkoja sitten Instagram Liven, jossa luki tekstiviestejä, jotka väitti saaneensa Tristanilta. Yhdessä viestissä väittämän mukaan luki, ettei Khloé olisi miehen makuun.  

– Ilmeisesti Khloé ei ole hänen tyyppiään, mutta minä olen, hän totesi.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viime kaudella Khloé kertoi aktiivisesti yrittävänsä saada luottamusta takaisin mieheen.

– En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tiedän vain, että yritän aktiivisesti saada muuria alas. Yritän olla luottavaisempi. Se on hidas prosessi, mutta se on miten sen täytyy mennä kanssani. Arvostan tekojasi ja uutta sinua, Kardashian kertoi.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja