Khloé Kardashian myöntää viimein – palasi takaisin yhteen ex-miehensä kanssa

1:40

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson palasivat yhteen.

Viimeisen vuoden aikana Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompsonin suhteesta on ollut paljon puhetta. Pari erosi vuonna 2019 pettämisskandaalin myötä. Kardashian oli tuolloin juuri synnyttämässä parin ensimmäistä yhteistä lastaan.

He yrittivät saada suhdetta toimimaan, mutta pian uusi pettämisskandaali nosti päätään. Tällä kertaa mies jäi kiinni Kardashianin pikkusiskon Kylie Jennerin parhaan ystävän Jordyn Woodsin kanssa läheisistä tunnelmista.

Petetty Kardashian kertoi useaan otteeseen, ettei hän aio palata miehen kanssa yhteen. Tämän jälkeen ex-parin välit ovat lähentyneet. Thompson on yrittänyt muuttaa tapojaan ja vakuuttaa Kardashianille hänen halukkuuttaan saada suhde toimimaan. Pari myös lähentyi koronapandemian myötä, viettäessään paljon yhteistä aikaa perheenä.

"Yritän olla luottavaisempi"

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viime kaudella Khloé kertoi aktiivisesti yrittävänsä saada luottamusta takaisin mieheen.

– En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tiedän vain, että yritän aktiivisesti saada muuria alas. Yritän olla luottavaisempi. Se on hidas prosessi, mutta se on miten sen täytyy mennä kanssani. Arvostan tekojasi ja uutta sinua, Kardashian kertoi.

Viimein Khloé kertoi parin palanneen yhteen. Tähti julkaisi Instagramissa liudan otoksia, joiden yhteydessä hän kommentoi parin menneen eteenpäin parisuhteessaan viimeisen kahden vuoden ajan. Kuvissa Kardasian ja Thompson poseeraavat lähekkäin.

– Niiden, jotka kuuluvat yhteen ovat niitä, jotka kulkevat kaiken sen läpi, joka on tarkoitus erottaa heidät. Ja he tulevat sen läpi vahvempina kuin ennen. Kiitos, että näytit minulle sen kaiken minkä lupasit, Kardashian kirjoittaa.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi maaliskuussa Cmoressa!

Lähde: Buzzfeed.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja