Khloé Kardashian tuki pettämisestä syytettyä poikaystäväänsä – asuvat jälleen yhdessä

Khloé Kardashian osoitti tukensa pettämiskohussa velloneelle poikaystävälleen.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashiannähtiin kannustamassa poikaystävänsä Tristan Thompsonia Cleveland Cavaliersin koripallo-ottelussa. Kaksikon suhde ehti olla hetken jäissä, kun lehtiin nousi otsikot, että Thompson petti Khloea useaan otteeseen Khloen ollessa yhä raskaana.

Näyttäisi kuitenkin siltä, että pariskunta ei ole vielä laittanut rukkasia naulaan. Kaksikko sai ensimmäisen lapsensa True Thompsonin huhtikuussa. Lapsen syntymän jälkeen Thompson sai luvan lähteä evakkoon pariskunnan yhteisestä kodista, mutta on sittemin palannut elämään tyttöystävänsä ja tyttärensä kanssa.

Viime viikolla Thompson sai vieraspelissä yleisön pilkan niskaansa heittäessään vapaaheittoa Cavaliersille. Torntossa pelatun pelin yleisö alkoi huutaa Khloen nimeä saadakseen Thompsonin keskittymisen järkkymään.

Khloé ei ole itse kommentoinut kohua millään tavalla. Hänen siskonsa Kim Kardashian vieraili Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa kommentoiden lyhyesti siskonsa tilannetta. Kimin mukaan Khloe ei vello suhdekohussa liikaa, vaan keskittyy täysillä tyttärensä hoitamiseen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat