Ero tulossa? Khloé Kardashian puhuu pettäjämiehestään vain lapsensa isänä

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40

People-lehden haastatteleman lähteen mukaan realitytähti Khloé Kardashian puhuu pettämisestä kiinni jääneestä poikaystävästään vain lapsensa isänä.

Videolla kohtaus kohujaksosta!

Puoli vuotta sitten tosi-tv-tähti Khloé Kardashian oli erittäin vaikeassa tilanteessa. Tuolloin viimeisillään raskaana ollut ensisynnyttäjä sai tietää puolisonsa koripalloilija Tristan Thompsonin pettäneen häntä useiden naisten kanssa.

Kohu päätyi myös Keeping Up With The Kardashian -ohjelman jaksoon, mikä esitettiin viime sunnuntaina Yhdysvalloissa. Kaunotar otti pettäjämiehen takaisin elämäänsä.

People-lehden haastatteleman lähteen mukaan Khloe ei ole päässyt pettämiskohusta yli ja puhuu miehestään vain ”lapsensa isänä”.

– On selvää, että siellä on ongelmia. Hän ei määrittele suhdettaan Tristanin kanssa. Hän puhuu Tristanista vain Truen isänä, lähde kertoo lehden haastattelussa.

Kardashian twiittaili fanien kanssa kohujakson lähetyspäivänä. Ohjelma herätti tähdessä tapahtumien tunteet pinnalle.

– Odotin tätä päivää niin monta vuotta. Olin shokissa tuolloin, koska en voinut uskoa sen tapahtuvan minulle. Olen silti ylpeä itsestäni, miten hoidin kaiken. True antoi minulle rauhaa ja voimaa, jota tarvitsin, tähti kirjoittaa twitterissä.

Uusin jakso näyttää Tristan Thompsonin rajun pettämiskuvion Kardashian-Jenner sisarusparven näkökulmasta.

Lue myös:

    Uusimmat