Kevään ykköstrendi: Nyt saa nahka näkyä

Vaikka kevät ja nousevat lämpötilat kolkuttavat jo ovella, älä pelkää yhdistää keväiseen asuusi nahkatakkia, -hametta, -laukkua tai -asusteita. Kevään ykköstrendiä ei kannata syyttä suotta ujostella: kokeile vaikkapa oranssia tai turkoosia kokonaisuutta!

Nahka – kuten myös tekonahka – on suosittu materiaali muodin saralla etenkin syksyisin, säiden viiletessä. Mutta kevätauringon pilkottaessa taivaalta, nahkasta tehdyt asukokonaisuudet jäävät helposti naulakkoon roikkumaan, odottamaan säiden viilentymistä.

Koska Suomen kevät ei kuitenkaan saa lämpömittaria välttämättä pompsahtamaan heti hurjiin hellelukemiin, pelko siitä että nahka tai tekonahka hiostaisi kuumaan auringon alla ei pitäisi tuottaa suomalaisille suunnatonta päänvaivaa.

Lue myös:

Nyt nahka onkin ajankohtainen näin kevään kynnykselläkin: nahkaa on nähty muun muassa catwalkeilla hameiden, paitojen ja mekkojen materiaalina. Nahkaa on käytetty muotiluomuksissa aivan kuin se olisi kangasta: leikkauslinjat ovat naisellisia, nahka näyttää ja tuntuu taipuisalta sekä sitä on nähty asujen tehokeinona, palasina ja yksityiskohtina.

Erikoisen tämän kevään yhdestä ykköstrendistä tekee myös se, että nahkaa nähdään myös värikkäämpinä ilmestyksinä, kuten sinisenä, ruskeana ja jopa oranssina. Tuttu ja turvallinen musta nahkatakki tai -hame istuu myös loistavasti pastellisävyjen ja neonvärien kanssa, jotka ovat tänä keväänä muotia.

Vinkki: Uskalla leikitellä materiaaleilla! Yhdistä nahka silkin tai pitsin kanssa. Jos haluat olla erityisen rohkea ja erottua varmasti joukosta, anna koko asusi – aina päästä varpaisiin – olla tehty nahasta. Katso vaikka mallia alta!

Kevätmuotia 2013 – katso ja inspiroidu!

Tykkää AVAsta Facebookissa! AVA vaikuttaa myös Twitterissä: käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.


Lue myös:

Katso Tyylivarkaat!

AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Heglitterguide.com, Instyle.com, Vogue.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja