Mainos

Keskustanuoret: Ahon harkittava uudelleen Harvardinmatkaansa

Keskustanuoret pitäisivät hyvänä, jos puheenjohtaja Esko Aho harkitsisi uudelleen Harvardin-lähtönsä ajoituksen tai jatkamisensa keskustan puheenjohtajana. Keskustanuorten mielestä puolue tarvitsee motivoituneen puheenjohtajan, joka toimii vähintään 100-prosenttisella teholla.

Keskustanuoret eivät katso hyvällä Ahon Harvardinmatkaa

Nuoren keskustan liiton valtuuskunta oli viikonvaihteessa koolla Kouvolassa. Nuoret muistuttavat kannanotossaan, että itsensä kehittäminen on kannatettavaa. Samalla he toivovat, että Ahon opintovapaa ei kaadu eduskunnassa eri puolueiden kansanedustajien politikointiin. Kuitenkin keskustanuorten mielestä siihen liittyy keskustan kannalta monia ongelmia, että Aho jatkaa puheenjohtajana ja lähtee Harvardiin.

Valtuuskunta huomauttaa kannanotossaan, että Kuopioon kokoontuva puoluekokous viitoittaa puolueen suunnan vuosiksi eteenpäin. Valtuuskunta on huolissaan keskustan valmiudesta uudistumiseen. Merkkejä uudistumisesta tai tuoreudesta on nuorten mielestä näkyvissä hyvin vähän.
-Emme haluaa keskustasta vanhoillista liikettä. Sen sijaan keskustaa on rakennettava entistä vahvempana ja vihreämpänä uudistusliikkeenä, joka toimii aktiivisesti yhteiskunnallisen tasa-arvon ja ihmisten henkisen hyvinvoinnin puolesta, korostetaan kannanotossa.

Valtuuskunta nimesi yksimielisesti liiton puheenjohtajan Antti Kaikkosen puolueen varapuheenjohtajaehdokkaakseen. Nuorten mielestä keskusta tarvitsee vetreää henkeä puoluejohtoon, ja Antti tuo uudistuksia puolueen poliittiseen ja järjestölliseen toimintaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.