Mainos

Keskisessä Suomessa rattijuoppoja, näpistyksiä ja nahinoita – Poliisi: Illan tullen meno vilkastuu

Poliisin näkökulmasta joulupäivä on sujunut rauhallisesti pohjoisessa ja pääkaupunkiseudulla. Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että tehtävää on ollut vähemmän kuin tavallisena viikonlopun päivänä. Helsingin poliisi tosin arvioi, että illan tullen meno vilkastuu.

Keskisessä Suomessa on ollut hieman vauhdikkaampaa.

Esimerkiksi Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että kuskeja on jäänyt kiinni sekä alkoholin että amfetamiinin vaikutuksen alaisina. Hämeen poliisi puolestaan kertoo, että joulupäivänä on jäänyt kiinni rattijuoppojen lisäksi näpistelijöitä.

Myös tappelut ja perheväkivalta ovat aiheuttaneet hälytyksiä, poliisilaitoksilta kerrotaan.

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti myös onnekkaammasta tapahtumasta Laukaassa, jossa poliisikoira Aatu löysi kadonneen nuorehkon naisen kylmettyneenä mutta elossa. 

Turvapaikanhakijoille tarkoitettu rakennus yritettiin polttaa 

Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että hälytyksiä tuli jouluyönä saman verran kuin tavallisena viikonloppuna.

Turussa yritettiin sytyttää aamulla palamaan tyhjillään oleva koulu, johon on tarkoitus majoittaa turvapaikanhakijoita, kertoo poliisi. Sivullinen oli nähnyt, kun henkilö yritti sytyttää Runosmäen koulun seinää palamaan.

Poliisipartion tullessa paikalle tekijä oli jo poistunut paikalta. Rakennus oli tapahtumahetkellä tyhjillään, joten kukaan ei ollut vaarassa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.