Kerttu Rissanen julkaisi hauskan yhteiskuvan äitinsä ja puolisonsa kanssa – fanit haltioissaan

1:34
Kerttu Rissasen hahmo Sanni jätti Salatut elämät dramaattisten käänteiden jälkeen - katso hurja kohtaus!

Kerttu Rissasen ja hänen äitinsä yhdennäköisyys ällistyttää jälleen Instagramissa.

Entinen Salatut elämät -näyttelijä Kerttu Rissanen ja hänen yhä Salkkareissa mukana oleva miesystävänsä Sami Uotila työskentelevät parhaillaan Lappajärvellä, kun kaksikko tähdittää paikallisen kesäteatterin Swingijengi-näytelmää.

Rissanen julkaisi keskiviikkoiltana Instagram-tilillään kuvan näytelmän kulisseista. Kuvassa poseeraa pariskunnan lisäksi myös Rissasen äiti.

– Mama Lappajärvellä ja esitystä katsomassa, näyttelijä iloitsi sydän-emojin kera.

Kuva keräsi paljon kehuja Rissasen seuraajilta, mutta jälleen kerran fanien huomion vangitsi ennen kaikkea yksi asia.

– Kyllä olette äidin kanssa kuin kaksi marjaa. Ihana kuva! eräs hehkutti.

– Mä en ehtinyt lukea tekstiä, katsoin ainoastaan kuvan ja ajattelin, että ton täytyy olla Sannin (sori) äiti! Niin on samaa näköä, toinenkin kehui viitaten Rissasen Salkkarit-hahmoon.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun äidin ja tyttären yhdennäköisyys puhuttaa. Rissanen julkaisi äitienpäivänä Instagramissa kuvan, jossa yhdennäköisyyttä ei voinut olla huomaamatta. Mukana kuvassa oli myös Rissasen isoäiti, jossa niin ikään on paljon samaa näköä kuin nuoremmissa sukupolvissa.

Rissanen lopetti Salkkareissa keväällä 2020. Sen jälkeen hän on työskennellyt jumppaohjaajana ja kouluttautunut joogaohjaajaksi.

Television puolella viimeisimmäksi Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähty Rissanen kertoi keväällä MTV Uutisille, että joogaohjaajan koulutus oli ollut hänen pitkäaikainen unelmansa. Hän muisteli samassa haastattelussa lämpimästi myös vuosiaan Salkkareissa.

– Viihdyin Salkkareissa todella hyvin ja minulla on ikävä sitä työyhteisöä. Olin kuitenkin tehnyt sitä niin kauan, että oli aika jatkaa eteenpäin, Rissanen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja