Korona vei Kerttu Rissasen työt kahteen kertaan – toteutti pitkäaikaisen haaveensa

1:34
Kerttu Rissasen hahmo Sanni jätti Salatut elämät dramaattisten käänteiden jälkeen viime keväänä - katso hurja kohtaus!

Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen iloitsee Instagramissa saavuttaneensa pitkäaikaisen haaveensa joogan parissa.

Entinen Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen koki tänä keväänä jo toistamiseen sen, kun koronapandemian myötä tulleet rajoitukset tyhjensivät työkalenterin. Viime keväänä Salkkareissa dramaattisten käänteiden myötä lopettanut Rissanen, 25, oli ennen sarjan jättämistään vetänyt jo pidemmän aikaa ryhmäliikuntoja, mutta nyt keväällä kuntosalien sulkeuduttua työt loppuivat kuin seinään.

Rissaselta lähtivät työt alta jo toistamiseen, sillä sama tapahtui jo vuosi sitten. Nyt hän kuitenkin iloitsee Instagram-tilillään saatuaan valmiiksi joogaohjaajan koulutuksen. Takana on 80 tunnin koulutus ja onnea hehkuva Rissanen poseeraa sen kunniaksi aurinkoinen hymy kasvoillaan äitinsä takapihalla Turussa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Yogaope-koulutus on niin piristänyt mun kevättä, ja on ollut ihanaa, että on jotain, mihin panostaa ja mitä harjoitella! Oli oikeasti tosi mielenkiintoista oppia lisää anatomiasta, asanaharjoituksesta ja varsinkin tutustua yoga-filosofiaan, hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Katse on kuitenkin suunnattu jo kohti seuraavaa tavoitetta.

– Tästä tää matka vasta alkaa, ja en malta odottaa kaikkia joogatunteja ja kirjoja, jotka kuuluu mun kesän ohjelmaan. Syksyllä, jos kaikki menee hyvin ja korona suo, odottelisi sitten se seuraava osuus eli 120 h koulutus, Rissanen suunnittelee.

Viimeisimmäksi Selviytyjät Suomi -ohjelmassa mukana ollut Rissanen kertoi aiemmin keväällä MTV Uutisille, että joogaohjaajan koulutus oli ollut hänen pitkäaikainen unelmansa. Hän muisteli samassa haastattelussa lämpimästi myös vuosiaan Salkkareissa.

– Viihdyin Salkkareissa todella hyvin ja minulla on ikävä sitä työyhteisöä. Olin kuitenkin tehnyt sitä niin kauan, että oli aika jatkaa eteenpäin.

– Katsotaan, mitä muuta elämä tuo tulevaisuudessa tullessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja