Kerttu Rissanen julkaisi itsestään kuihtuneen kuvan Selviytyjät Pohjola -ohjelman jäljiltä: "Tämä ei ole tavoitevartaloni"

Kerttu Rissanen tähditti Selviytyjät Pohjola -ohjelmaa.

Näyttelijä Kerttu Rissanen julkaisi Instagramissa rehellisen kuvan vartalostaan raskaan Selviytyjät Pohjola -ohjelman jäljiltä. Julkaisussa Rissanen kertoo kehonsa kuihtuneen kuukauden nälkäkituuttamisen myötä.

Rissanen painottaa, ettei kyseessä ole hänen tavoitevartalonsa. Kuva on otettu sinä iltana, kun Rissanen putosi kisasta. 

– Tämä ei ole minun tavoitevartaloni, tämä on kuukauden niukan ruovalion jäljiltä, metsissä rämpimisen jäljiltä nälässä oleva kehoni, Rissanen kirjoittaa.

Samassa julkaisussa hän käy läpi tuntemuksiaan kisan jälkeen. Kisan jälkeen Rissasen piti viettää aikaa Ruotsin puolella Haaparannassa.

– Voin paljastaa miten meni aika Haaparannassa, olin siellä tosiaan sen kaikkein pisimmän ajan. Ekat päivät toki karkkikauppa, burgerit ja kunnon mätöt! Oli vähän sekasin kaikesta ja olo oli outo olla siel yksin ja keho oli hyvin väsynyt, hän muistelee.

Rutistuksen jälkeen Rissanen kertoo hemmotelleensa itseään ansaitusti.

– Meitsi lähti sit kybäl käyttää rahaa (vähän meni ehkä överiks, mitä kaduin kotiin palatessa) ; leikkasin otsatukan ja hiukset, kävin laittaa ripset ja kynnet, hieronnassa ja shoppailin uusia vaatteita, hän listaa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja