Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen koki jälleen saman kohtalon kuin vuosi sitten: "Täytyy vain pysyä positiivisena"

Kerttu Rissanen opiskelee parhaillaan joogaohjaajaksi oman työnsä ohessa.

Salatut elämät -sarjasta julkisuuteen noussut Kerttu Rissanen ohjaa aktiivisesti jumppatunteja kuntoilijoille. Työt kuitenkin loppuivat kuin seinään, kun koronapandemian vuoksi kuntosalien käyttöä rajoitettiin minimiin ja monessa paikassa ryhmäliikuntatunnit loppuivat.

– Nyt vain odotellaan. Tällä hetkellä on hyvin epävarma tilanne, Rissanen kertoo MTV Uutisille.

Vuosi sitten tilanne oli Rissasella sama, kun kuntosalit sulkivat ovensa. Hän päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja alkoi opiskella joogaohjaajaksi.

– Kun tämän kerran jo kokenut, täytyy vain pysyä positiivisena.

– Joogaohjaajan tunnit ovat olleet zoomin välityksellä, ne jatkuvat vielä tämän kevään ja ensi syksyn. En osaa vielä yhtään sanoa, koska pääsen vetämään joogatunteja.

Sporttinen Rissanen ei ole jäänyt vaan kotiin makoilemaan, vaan hän on käynyt työkavereidensa kanssa harrastamassa ulkoliikuntaa.

– Tämä on tosi outo tilanne, kun olen aina tottunut liikkumaan paljon. Nyt täytyy keksiä muuta.

Rissanen muutti avoliittoon Salkkareista tutun Sami Uotilan kanssa viime joulukuussa. Ensimmäiset kuukaudet avoliitossa ovat sujuneet hyvin.

– Olemme saaneet kodin jo ihan hyvin kuntoon ja se alkaa tuntua kodilta. Vielä täytyy hankkia muutamia huonekaluja.

Vuosi sitten Rissasen elämä mullistui valtavasti, kun hän päätti jättää Salatut elämät -suosikkisarjan seitsemän vuoden jälkeen. Viimeisen kerran Rissanen nähtiin televisiossa viime kesänä.

– Viihdyin Salkkareissa todella hyvin ja minulla on ikävä sitä työyhteisöä. Olin kuitenkin tehnyt sitä niin kauan, että oli aika jatkaa eteenpäin.

– Katsotaan, mitä muuta elämä tuo tulevaisuudessa tullessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja