Kemissä viikonloppuna pahoinpidelty mies menehtyi vammoihinsa

Kemissä lauantai-iltana pahoinpidelty mies on menehtynyt saamiinsa vammoihin. Vuonna 1972 syntynyt Keminmaalta kotoisin ollut mies menehtyi Oulun yliopistollisessa sairaalassa tänään.

Poliisi sai hälytyksen lauantai-iltana kahdeksan jälkeen Takajärven kaupunginosaan Oklaholmankadulle. Yksityisasunnosta löytyi pahoinpitelyn uhri, jolla oli vakavia vammoja pään alueella. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni vuonna 1975 syntynyt kemiläinen mies ja hetkeä myöhemmin lähistöltä vuonna 1985 syntynyt kemiläinen mies.

Molemmat ovat olleet pidätettyinä ja heidän osuuttaan asiaan on selvitetty. Epäillyistä nuorempi mies on kuulusteluissa myöntänyt aiheuttaneensa uhrille vammoja. Häntä esitetään vangittavaksi huomenna. Tutkinnallisten syiden vuoksi poliisi ei kerro julkisuuteen pahoinpitelyn tekotapaa.

Peräpohjolan poliisin rikostorjuntayksikkö jatkaa asian tutkintaa rikosnimikkeellä tappo. Asiassa suoritetaan vielä useita kuulusteluita sekä teknistä tutkintaa. Vuonna 1975 syntynyt mies on vapautettu kuulusteluiden jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat