Mainos

Keksijät käyttävät mieluusti Internetiä

Keksintösäätiö on tyytyväinen Internetin tarjoamiin mahdollisuuksiin keksintöjen kehittämisessä ja kaupallistamisessa. Internetillä voidaan tuotekehityksen ajan analysoida kotimaista kilpailukykyä ja kysyntää.

Vastaavasti internetin ja sähköpostin avulla on helppo luoda kontakteja ja tarjota alan yrityksille lisensoitaviksi uusia tuote- ja liiketoimintaideoita, jotka perustuvat suomalaisiin patentoituihin keksintöihin.

Säätiön kehittämä Keksintöpörssi on lisensoitavien keksintöjen tietopankki, josta koti- ja ulkomaiset yritykset saavat tietoa niille mahdollisesti sopivista uusista tuote- ja liikeideoista. Pörssissä esitellään yli sata säätiön rahoittamaa suomalaiskeksintöä kuvin ja tekstein. Kuukausittain Keksintöpörssiin tutustuu netin kautta noin 14000 kävijää. Keksintöpörssi julkaistaan myös painettuna versiona yrittäjille.

Säätiö käytti viime vuonna 25 miljoonaa markkaa keksintötoiminnan edistämiseen ja keksintöjen kehittämiseen. Se suuntasi rahoitusta noin 300 uuden keksinnön kehittämiseen tuotteiksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.