Keikkuuko sinunkin huvijahtisi niin, ettei biljardin peluusta tahdo tulla mitään? Autovalmistaja esitteli 250 000 euron lääkkeen kiusalliseen vaivaan

Bugatti esitteli 250 000 euron biljardipöydän 0:42
Bugatti esitteli törkeän kalliin hiilikuidusta ja titaanista valmistetun biljardipöydän.

Edes hänellä, jolla on jo kaikki, ei välttämättä ole gyroskooppi-vakautettua hiilikuidusta ja titaanista valmistettua 250 000 euron hintaista viralliset pro-vaatimukset täyttävää biljardipöytää.

Tiedätkö sen ikävän tunteen, kun miljoonien eurojen arvoinen huvipurtesi ei suostu olemaan keinumatta, eikä biljardin pelaaminen ota onnistuakseen pallojen vieriessä milloin mihinkin sattumanvaraiseen suuntaan?

Mikäli tämä on sinustakin ennemmin raivostuttavaa kuin kaivattu pelillinen haaste, et ole turhautumisesi kanssa onneksi yksin.

Ranskalainen luksusautovalmistaja Bugatti nimittäin tuntee tuskasi.

Luksusauton ja -jahdin kaveriksi ökybilispöytä

Bugatti on valmistaja, jonka asiakaskuntaan epäilemättä kuuluu toinen toistaan lihavammilla lompakoilla varustettuja miljonäärejä, joiden huoliin saattaa ihan oikeasti lukeutua se, ettei biljardinpeluusta tahdo tulla huvijahdilla mitään.

Sen sijaan, että Bugatti olisi opastanut asiakkaansa jonkin törkyisen kalliita biljardipöytiä tekevän valmistajan luokse, päätti se tarttua ongelmaan ihan itse.

Lopputuloksena syntyi häkellyttävät 250 000 euroa kustantava gyroskoopein vakautettu biljardipöytä, joka pysyy aina vaaterissa, vaikka huvipursi vähän keikkuisikin. Jaloissa olevat moottorit kykenevät reagoimaan tasapainomuutoksiin vain viidessä millisekunnissa.

Kuten firman autoissakin, on pöydässäkin käytetty runsain määrin hiilikuitua ja titaania. 

Pöytää tullaan valmistamaan vain 30 kappaletta, joista ensimmäiset viisi tämän vuoden aikana. Ensimmäinen asiakas saa omansa kesäkuussa. Pöydän valmistaja on espanjalainen IXO.

Lähde: Bugatti

Lue myös:

    Uusimmat