Jos rahasi eivät riitä Bugatti Chiron Sportin ostamiseen, voit liisata sen täysin poskettomalla kuukausimaksulla – älä pyörry käsirahaa maksaessasi

Lego ja Bugatti esittelivät 3 599 osan Chiron-rakennussarjan 0:31
Lego ja Bugatti esittelivät 3 599 osan Chiron-rakennussarjan

Bugatti tarjoaa Chiron Sportista kiinnostuneille myös leasing-vaihtoehtoa suoran ostamisen sijaan.

Ainakin vielä toistaiseksi Volkswagen-konsernin sateenvarjon alla toimiva ranskalainen hyperautovalmistaja Bugatti ymmärtää, että kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta tai halukkuutta maksaa autostaan 3,5 miljoonaa dollaria eli noin kolmea miljoonaa euroa. Tästä syystä se tarjoaa mahdollisuutta Chiron Sportin liisaamiseen.

Kuten arvata saattaa, ei kyseessä ole kuitenkaan millään tavalla halpaa hupia. Aivan kuka tahansa ei liisari-Chironiinkaan pääse käsiksi, sillä ennen auton luovutusta asiakkaan on maksettava runsaan 300 000 euron suuruinen käsiraha.

Tarjolla on 24 ja 36 kuukauden mittaiset sopimukset. Lyhyempi diili keventää lompakkoa 56 203 euroa kuukaudessa, pidempi 44 481 euroa kuukaudessa. Kahden vuoden sopimuksella asiakas tulee maksaneeksi autostaan noin käsirahan ja kuukausimaksujen muodossa yli 1,65 miljoonaa euroa ennen kuin joutuu palauttamaan sen.

Sallitulla kilometrimäärällä ei myöskään pitkälle pötkitä, sillä ne on naulattu 2 500 mailiin eli noin 4 000 kilometriin vuodessa, mutta sentään tähtitieteelliset huoltokustannukset kuuluvat hintaan.

Geneven autonäyttelyssä keväällä 2018 esitelty Chiron Sport on aavistuksen verran perus-Chironia kevyempi hiilikuituosiensa ansiosta ja varustettu jäykemmällä alustalla. Konehuoneesta löytyy tuttu 8,0-litrainen W16. Hevosvoimia on monipuoliseen hauskanpitoon riittävät 1 500 kappaletta.

Lähde: Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat