Keanu Reevesiä parjataan pokerinaamaksi

Näyttelijä Keanu Reevesiä on kritisoitu liian vakavasta naamasta, sillä häntä ei nähdä hymyilemässä elokuvien rooleissa taikka arkena. Reeves näpäytti takaisin.

Keanu Reeves vastaa kritiikkiin, miksi häntä ei hymyilytä. 46-vuotias näyttelijä on tunnettu mustanpuhuvista ja vakavamielisistä rooleistaan muun muassa Matrix-elokuvissa, sekä löyhästi Hellblazer-sarjakuvaan perustuvassa Constantine-elokuvassa, jossa tähti taisteli ja leikitteli pahojen henkien kanssa.

Nyt kollegoidensa melankoliseksi sieluksi ja pokerinaamaksi parjaama Keanu kertoi Ellelle, mitä "onnellisuus" hänen mielestään tarkoittaa.

– En voi elää onnellisena jos minulla ei ole kultaistanoutajaa! Reeves vitsaili.

– Näen joka paikassa artikkeleita mitä uusi onnellisuus on olevinaan, Reeves piikitteli onnellisuuden ylenpalttisesta havittelusta ja antoi tarkkoja mittoja onnellisuuden määristä ja aineksista.

Keanu lisäsi, että hän tuntee itsensä itse asiassa onnekkaaksi, sillä tämän tullessa kuuluisaksi ei julkimoiden palvominen ollut yhtä hanakkaa tai silmiinpistävää kuin tätä nykyä. Reeves paljastaa usein ihmettelevänsä kuinka tähdet kestävät lähes jatkuvaa yksityiselämänsä seulomista.

– Minä en kokenut sitä niin kuin he nyt. En tiedä, johtuuko se pakkomielteestä julkisuuteen vai siitä että mahdollisuuksia on enemmän ulosantiin. Vuonna 1992 siihen ei ollut niin paljon mahdollisuuksia. Twitter, ynnä muut, ovat ehdottomasti uusi maailma. Heidän yksityisyytensä on paljon vähäisempää, Reeves aprikoi – jälleen vakavana.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalcpy.co.uk, Musicrooms.net

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja