Kaveriporukan pöytä syttyi yllättäen tuleen kesken illan Yhdysvalloissa – tarjoilijan käytös kummastutti

Kaveriporukan pöytä syttyi yllättäen tuleen kesken illan – henkilökunnan käytös kummastutti 0:21
Owenin kuvaamalla videolla tulenarasta tilanteesta erityisesti henkilökunnan käytös hämmentää.

Syntymäpäiväjuhlia viettänyt kaveriporukka tilasi tequilapohjaisia drinkkejä ravintolassa, mutta saivat hiukan enemmän kuin pelkät cocktailit.

Owen Walker oli viettämässä syntymäpäiviään Atlantassa, Georgiassa. Hän ja hänen ystäväporukkansa olivat tilanneet ravintolassa pöytään kierroksen tequilaa sisältäviä drinkkejä. 

Drinkeissä oli draaman tuntua, sillä tarjoilijan tuodessa lasit pöytään oli ne sytytetty tuleen. Tarjoilija ilmeisesti kuitenkin mokasi jakaessaan leimuavia cocktaileja pöytäseurueelle, ja yllättäen koko pöytä syttyi tuleen. Owenin kokemuksesta kertoo muun muassa DailyDot

Owen jakoi tilanteesta kuvaaman videon myös TikTokiinsa.

– Näin käy aina, kun ravintola yrittää liikaa olla kuin Michelin-tähden ravintola Atlantassa, Owen kertoo videon jakotekstissä.  

Videolla Owenin ystävä näyttää hermostuneelta tulen lähtiessä leviämään leimuavista laseista, mutta ravintolan henkilökunta pysyy hämmentävän rauhallisena. Yksi paikalle rientänyt tarjoilija jopa nappaa palavan servietin paljailla käsillään pöydältä ja nakkaa sen takaisin tarjottimelle. 

– Pitäisikö meidän nousta? joku seurueesta kysyy videolla.

Video päättyy siihen, kun Owen kääntää kameran iloisesti leimuavasta pöydästä ravintolan lattiaan, jossa tarjoilija yrittää jalallaan tömistellen sammuttaa lattialle lentänyttä palavaa lautasliinaa. 

Henkilökunnan käytös kummastuttaa

Owenin video keräsi TikTokissa vauhdilla lähes miljoona katselukertaa. Videon nähneet eivät voineet uskoa, kuinka rauhallisina henkilökunta pysyi tulen kanssa. 

– He ovat aivan liian rauhallisia, eräs epäuskoinen kommentoi videota pääkalloemojin kera.

– Ai pitäisikö meidän nousta ylös? "Ei, olette ihan okei, vaikka koko pöytä on tulessa", kommentoi toinen.

Moni videon nähnyt kritisoi henkilökunnan reaktioiden hitautta.

– Tarjoilijat näyttävät tekevän mitä tahansa muuta kuin sammuttavat tulta, eräs kommentoi.

Eräät huomasivat hämmennyksekseen drinkit pöytään tuoneen tarjoilijan oudon käytöksen. Tarjoilija nimittäin jatkoi juomien kaatamista ja tarjoilua aiheuttamastaan tulipalosta huolimatta.

Tuleen sytytettävät drinkit ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan. Niiden epäillään tulleen valtavirtaan 1970-luvulla. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Ark-Media/Reuters, DailyDot ja @owenelijahwalker/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat