Turisti osti 200 euron hummerin italialaisesta ravintolasta ja teki jotain yllättävää – "Ensin luulin, että hän vitsailee"

hummeri_etu
Hummerialtaasta napattu 200 euron hummeri päätyi vapautettuna mereen. Kuvituskuva. Shutterstock

Italialaisella saarella vieraillut turisti osti ravintolasta kalliin hummerin ja pudotti sen mereen.

Italian Sardiniassa aviomiehensä kanssa matkustanut turisti pelasti yhden hummerin hengen vierailullaan paikallisessa Gente di Mare -ravintolassa Golfo Arancilla. Epätavallisesta hetkestä uutisoivat esimerkiksi Daily Mail ja Independent.

Sveitsiläisnaisen kerrotaan kysyneen ravintolan henkilökunnalta, koituisiko hummerille vahinkoa, jos sen vapauttaisi tietyltä korkeudelta. Saatuaan ilmeisesti kieltävän vastauksen nainen osti hummerin ravintolan hummerialtaasta, ja pudotti sen mereen. Tilanteesta tallentunut video on kiertänyt laajasti sosiaalisessa mediassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ensin luulin, että hän vitsailee"

Ravintolan omistajat Antonio ja Gianluca Fasolino kertoivat paikallismedialle naisen silittäneen eläintä hellästi ennen sen vapauttamista. Antonio kertoo la Repubblicalle naisen kysyneen, voisiko hummerin vapauttaa mereen.

– Vastasin, ettei ongelmaa minun puolestani! Hän sitten istui aviomiehensä kanssa pöytään. 

Mediatietojen mukaan nainen ei epäröinyt maksaa kilon painoisesta hummerista noin 200 euroa. Hummerin kerrotaan selvinneen pudotuksesta ja se lähti uiskentelemaan heti veteen päästyään. 

– Ensin luulin, että hän vitsailee. Sitten ymmärsin hänen olevan vakavissaan ja haluavan tehdä hyvän teon. Nähdessäni hänen ilonsa ja innostuksensa liikutuin itsekin, Antonio kertoo.

Katso myös: Tämä turisti puolestaan tilasi mukaansa paninin italialaisravintolasta, mutta koki hotellille päästyään karvaan pettymyksen

Turisti tilasi paninin mukaansa Italiassa, mutta koki karvaan pettymyksen 2:15
Emily McDonald tilasi Napolissa ravintolasta mukaansa paninin, mutta ei tarkistanut, millaisen voileivän sai mukaansa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.