Ruby, 18, pelkää kuollakseen Michael Jacksonia – voimakas reaktio lomakeskuksen imitaattoriin!

Teini haluaa puhdistaa ilmaa sen jälkeen, kun video hänen hurjasta reaktiostaan Michael Jackson -imitaattoriin lähti leviämään verkossa viraalina pätkänä.

Miljoonia TikTok-käyttäjiä on viime päivinä huvittanut video brittitytöstä, joka pelkää kuollakseen lomakohteessa esiintyvää imitaattoria. Voit katsoa kyseisen videon artikkelin yltä.

Nyt Ruby Marriott, 18, haluaa kertoa, miksi hän muuttui hysteeriseksi nähtyään Kyproksella Michael Jackson -imitaattorin. Rubysta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Rubylla nimittäin on hänen itsensä mukaan Michael Jackson -fobia. Hän oli ollut perheensä kanssa lomamatkalla Kyproksella, kun hauskana alkanut ilta Ayia Napassa päättyikin kyyneliin. Baari, jossa seurue oli istunut iltaa, oli palkannut illaksi Michael Jackson -imitaattorin esiintymään. Näky oli ollut fobiasta kärsivälle Rubylle liikaa.

Videon Rubyn voimakkaasta reaktiosta oli kuvannut hänen isosiskonsa Macey, 19.

– Minulla on aito pelko Michael Jacksonia kohtaan. Se kaikki alkoi ollessani nuorempi, noin 5-vuotias, Ruby kertoo.

Lapsuudesta käynnistynyt pelko

Kaikki alkoi Rubyn kertoman mukaan lapsuudessa siitä, kun hänen siskonsa ja serkkunsa näyttivät hänelle pelottavia editoituja videoita ikonisesta poptähdestä, Michael Jacksonista. He kertoivat Jacksoniin liittyvistä hurjistakin salaliittoteorioista ja pelottelivat nuorta Rubyä.

–  Jopa hänen musiikkinsa kuuleminen saa pelkoreaktion käynnistymään. Thriller on pahin kaikista sen musiikkivideon takia. Se on myös hänen isoin hittinsä, joten sitä soitetaan tosi usein, Ruby kertoo.

Jos Jacksonin musiikkia soitetaan, Ruby pyrkii yleensä poistumaan tilanteesta.

Pelko otti käänteen pahempaan perheen lomamatkalla Los Angelesiin vuosia sitten. Perhe oli vuokrannut talon kolmen viikon matkan ajaksi.

–  Siellä oli ovi, jossa oli noin kahdeksan lukkoa. Joku perheestäni vitsaili, että piileskeleekö Michael Jackson siellä, tietäen minun pelkäävän häntä, Ruby kertoo.

Ruby kertoo nähneenä toistuvia painajaisia oven takaa sisään hiippailevasta Jacksonista.

Koska Rubyn erikoinen pelko oli monen ystävän tiedossa, lähetettiin hänelle nuoruudessa säännöllisesti editoituja kuvia popin kuninkaasta. Eräs mieleenpainuvista editeistä oli kuva Rubyn oman makuuhuoneen vaatekaapista, jonka ovenraosta näkyy Jackson.

–  Olen 18-vuotias, eikä fobiani ole väistynyt, Ruby kertoo.

Imitaattori aktivoi vanhan pelon

Hiljattain perhe oli ollut Kyproksella juhlistamassa Rubyn tädin ja sedän naimisiinmenoa. Railakas ilta oli kuitenkin päättynyt Rubyn kannalta ikävästi.

– Me tanssimme, otimme kuvia ja pidimme hauskaa. Sitten Thriller alkoi soida ja aloin saman tien panikoida, Ruby kertaa illan kulkua.

Hän oli kääntynyt tanssilattialla ympäri ja nähnyt Michael Jackson -imitaattorin tanssivan hänen takanaan.

–  Juoksin perheemme pöytään ja aloin välittömästi itkemään. En voinut edes katsoa imitaattoria päin. Luulin pelkoni olevan jo tarpeeksi paha, mutta nähdessäni jonkun hänen näköisensä kauhuni tuntui vain pahenevan, Ruby kertoo.

Perheen oli lopulta pakko poistua baarista. Ruby ei kuitenkaan saanut imitaattoria pois mielestään, eikä saanut unta seuraavana yönä.

Rubyn ikävän illan jälkeen hänen siskonsa Macey päätti julkaista kuvaamansa videon Rubyn reaktiosta TikTokiin. Reaktiosta tuli viraali hitti ja sen on nähnyt yli 11,5 miljoonaa ihmistä. Moni videon nähneistä toivoo jopa, että unohtumattomalla tavalla imitaattoria pelästynyt Ruby hakisi tänä syksynä Isoon-Britanniaan palaavaan tosi-tv-klassikko Big Brotheriin.

"Nyt se jo vähän naurattaa"

Selvisi myös, ettei Ruby ole ainoa, joka pelkää Micahel Jacksonia. Urban Dictionaryn mukaan on olemassa fobia nimeltä michaelphobiaitis, eli Michael Jacksonin pelko.

–  Rakastan Michaelia, mutta tämä fobia on aivan ymmärrettävä, kirjoitti eräs videon nähnyt.

–  Minulla taitaa olla tämä sama pelko, kirjoitti toinen.

Ruby ei ollut kovin tyytyväinen kuultuaan, mitä hänen siskonsa oli tehnyt.

–  Emme odottaneet videon olevan viraali hitti. Maceysta oli vain hauska julkaista se, mutta minusta ei. Nyt se jo vähän naurattaa, mutta se ei ole muuttanut suhtautumistani Michael Jacksoniin, Ruby toteaa.

–  Näytin sen videon alun perin kavereilleni ja heistä se oli hulvaton. Sen takia julkaisin sen TikTokissani, mutta en todellakaan odottanut sen räjähtävän tuolla tavalla. Ruby on aina ollut hauska ja dramaattinen tyyppi, joten minusta on vain hauskaa, että hänen reaktionsa on räjähtänyt tuolla tavalla, Macey kertoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Reuters, Daily Mail, TikTok ja Urban Dictionary

Lue myös:

    Uusimmat