Kauppa oli mennä puihin, kun ostaja näki uuden Nissaninsa rekisteritunnuksen

Ison-Britannian liikenneviraston mukaan kyseisessä rekisteritunnuksessa ei ole mitään vikaa.

Brittiläinen leasing-pakettiautoliike Vanarama joutui hiljattain erikoisen tilanteen eteen, kun asiakas ei suostunutkaan vastaanottamaan autoa, jota tämä oli tullut hakemaan. Syynä oli auton rekisteritunnus, jota voi kaksimielisesti ajatellen pitää härskinä.

Kyseisen Nissan NV400:n rekisteritunnuksen alkuosa oli nimittäin BJ69, joka voi likaisissa aivoissa viitata suihinottoon (eng. blowjob) sekä seksiasentoon 69.

Tätä BJ69 oikeasti tarkoittaa

Britteinsaarten liikennevirasto DVLA laskee maailmalle rekisteritunnuksia, joiden alkuosa on määritelty etukäteen.

Tässä tapauksessa kirjain B viittaa siihen, että autoliike, jonka nimiin auto on rekisteröity, sijaitsee Birminghamissa. J-kirjain on annettu jo pitkään kyseisen autoliikkeen ajoneuvoille, ja numero 69 viittaa syyskuun 2019 ja helmikuun 2020 välisenä aikana ensirekisteröityyn ajoneuvoon.

Alkuperäisestä artikkelista löytyvästä kuvasta auton rekisteritunnuksen kolme viimeistä kirjainta on peitetty.

1:40
VIDEO: Raisiolaisella autoliikkeellä oli myynnissä futistähti Lionel Messin omistuksessa ollut Audi.

Autoliikkeen johtajan Andy Aldersonin mukaan DVLA tekee joka vuosi ison numeron hyvän maun rajoja koettelevien rekisteritunnusten alkuosien sensuroinnista, joten hän ihmettelee, miten BJ69 läpäisi seulan.

– Me suhtaudumme näihin huumorilla, mutta asiakkaamme tietävät, että paras tapa tehdä vaikutus heidän omiin asiakkaisiinsa, on tuliterä pakettiauto. Tämä huomioiden ymmärrämme kyllä, että kaikki eivät halua rekisteritunnustensa näyttävän lainaukselta Kamasutrasta, Alderson kertoi Metrolle.

Aldersonin mukaan kyseinen asiakas otti lopulta tilaamansa auton. Tiedossa ei kuitenkaan ole, mikä auton rekisterinumeroksi lopulta tuli.

Lähde: Metro, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja