Mainos

Kaupan pihalta tajuttomana löytynyt kuoli sairaalassa – poliisi selvittää rikoksen mahdollisuutta

Etelä-Pohjanmaan Nurmossa kaupan pihalta toissapäivänä löytynyt nainen on kuollut vammoihinsa sairaalassa. Poliisin mukaan nainen menehtyi vammoihinsa eilen puolenpäivän jälkeen.

Iäkäs nainen löydettiin toissapäivänä Nurmossa Valkiavuorentien Siwa-kaupan piha-alueelta iltapäivällä kello 17 aikoihin. Nainen oli saanut vakavia vammoja pään alueelle. Vammoja oli rikoskomisario Esa Uusi-Kakkurin mukaan melko paljon.

Tällä hetkellä poliisi selvittää, tulivatko vammat kaatumisen vai väkivallan seurauksena. Naiselle on jo tehty ruumiinavaus, ja poliisi odottaa nyt sen alustavia tuloksia.

Naisella ei löydettäessä ollut henkilöpapereita, mutta poliisi on saanut vuonna 1933 syntyneen naisen henkilöllisyyden. Nainen asui Nurmon Höylätiellä, jonne hän on mahdollisesti ollut matkalla oikopolkua käyttäen. Naisen löytöpaikalta lähtee oikopolku kohti läheistä kerrostaloa.

Nainen oli pukeutunut oranssiin toppatakkiin, ruskeisiin housuihin. Hänen päässään oli punainen pipo ja käsissä kirjaillut villahansikkaat. Jalkineina naisella oli puolivarrelliset mustat talvikengät.

Etelä-Pohjanmaan poliisi pyytää yleisöhavaintoja naisen liikkumisesta ja mahdollisesti hänen seurassaan olleista henkilöistä tiistailta klo 15.00 - 17.00 välisenä aikana. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0400-762009.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.