Mainos

Kaunisto vaihtaisi keskustan koko puoluejohdon

Keskustan puheenjohtajakisaan tänään ilmoittautuneen kansanedustaja Timo Kauniston mielestä vaalirahoitusasia on jäänyt puolueessa käsittelemättä kunnolla. Tämän takia koko puoluejohto olisi syytä vaihtaa.

- Kyllähän puolueessa on aina ollut erilaisia linjoja ja eri tavalla ajattelevia ihmisiä, mutta eniten olen huolissani siitä, että meillä on aikaisemmin löytynyt yhdistäviä tekijöitä enemmän kuin hajottavia. Meillä on jäänyt muutama asia purkamatta sisäisesti ja se meidän täytyy ensin käydä läpi. Vasta sen jälkeen löytyy sisäinen luottamus, Kaunisto toteaa.

Kysymykseen siitä, onko nimenomaan puoluesihteeri Jarmo Korhosen kohdalla likapyykki jäänyt pesemättä, Kaunisto ei vastaa suoraan.

- Tässä ei kaivata syyllisiä, vaan sisäistä keskustelua siitä, mitä on tapahtunut.

Timo Kaunisto tuli tunnetuksi osana niin sanottua kuusikkoa eli kuuden nuorehkon keskustamiehen ryhmää, joka on arvostellut puoluesihteerin toimintaa. Kaunisto ei kuitenkaan myönnä olevansa kuusikon ehdokas.

- Olen ihan omin voimin liikenteessä. Tässähän on kilpailutilanne vielä auki. Uskon ja toivon, että ehdokkaita vielä tulee ja toivottavasti myös tämän niin sanotun kuusikon riveistä.

Kaunisto on sanonut jo aikaisemmin, että Matti Vanhanen voi jatkaa pääministerinä, vaikka Kaunisto valittaisiin puheenjohtajaksi. Ehdokkaan mukaan kyse ei ole siitä, etteikö hän luottaisi omiin kykyihinsä.

- En ole koskaan vaikeita paikkoja väistellyt, mutta minusta nyt olisi hyvä, jos Vanhanen jatkaisi. Vanhanen on onnistunut pääministerinä hyvin, enkä näe mitään syytä, miksi hänet pitäisi nopeasti vaihtaa pois.

Lue myös:

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja