Mainos

Kauniita ja rohkeita Suomessa jo 10 vuotta

Suomen ensimmäinen päivittäinen saippuasarja Kauniit ja rohkeat on pyörinyt katsojiensa ilona jo kokonaiset kymmenen vuotta. Sarjan ensiesitys tapahtui Kolmostelevisiossa 20.1.1992 ja kymmenen vuoden aikana on nähty yhteensä 2079 jaksoa.

Suosituimpina vuosinaan Los Angelesin muotimaailmasta kertova sarja koukutti ruudun ääreen reilusti yli miljoona katsojaa ja edelleen Kaunareiden suosiosta kielii se, että sitä seuraa päivittäin keskimäärin yli 720 000 saippuan ystävää.

Sarjan kultaisina vuosina 1990-luvun puolivälissä Suomessa vallitsi suoranainen Kauniit ja rohkeat -ilmiö. Kauppiaat levittelivät käsiään, kun asiakkaat ryntäsivät kassajonoista ruutujen ääreen seuraamaan Forresterin ja Spectran perheiden ihmissuhdekiemuroita. Sarjan voidaan myös sanoa aikaistaneen monien ihmisten television katselutottumuksia. Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan hankinnasta vastasi aikanaan MTV3-kanavan nykyinen ohjelmajohtaja Jorma Sairanen.

MTV3-kanavalla nähdään kymmenvuotistaipaleen kunniaksi potpureita sarjan eri vaiheista ja lisäksi internet-osoitteessa www.mtv3.fi/kauniitjarohkeat on avattu kilpailu sarjan Suosikki- ja Inhokki -otsikoista. Hykerryttävien jaksonimien takaa löytyy sarjan toimittaja Beritta Markkula.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.