Mainos

Kauneimman takapuolen tittelin omaavalla naisella erikoinen ongelma: Ei voi käyttää julkisesti liian tiukkoja vaatteita

Kiinan kauneimman takapuolen omaava nainen ei aio ihmisten reaktioiden estää häntä jatkamasta valitsemallaan tiellä. 

Gao Qian on 19-vuotias kiinalaisnainen, joka omaa erittäin kurvikkaan ja huomiota herättävän vartalon. Vähän aikaa sitten Kiinan kaunein takapuoli -tittelin itselleen pokannut nainen kertoo hänen vartaloonsa liittyvän hysterian menneen jopa niin pitkälle, että se vaikuttaa häiritsevästi hänen arkeensa.

Esimerkiksi julkisilla paikoilla liikkuessaan nainen ei voi käyttää tiukkoja vaatteita, sillä ne herättävät kanssaihmisissä liikaa huomiota. Qianin läheisyyteen hakeutuminen ja takapuolen osoittelu ovat naiselle vähän liiankin tuttuja asioita. 

Osa-aikaisena personal trainerina työskentelevän Qian mukaan kiusallisia tilanteita herättää myös se, jos kadulla pariskunnan toinen osapuoli päätyy tuijottamaan hänen vartaloaan.

Kiistää syytteet takapuoli-implanttien käytöstä

Shenyangin kaupungissa järjestetyissä Beautiful Buttocks Contest -kilpailuissa Qian päihitti viisikymmentä muuta naista esittelemällä kirjaimellisesti parhaita puoliaan. Pelkkiä geenejä nainen ei kuitenkaan voi upeasta ulkonäöstään kiittää, sillä tämä 170-senttinen ja 60-kiloinen nainen kertoo viettäneensä kisojen alla peräti kuusi tuntia päivässä kuntosalilla. Hän kertoo tehneensä tuhansia ja taas tuhansia kyykkyjä ja askelkyykkyjä päästäkseen elämänsä kuntoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Aion jatkaa treenaamista riippumatta siitä, kuinka rankaksi se saattaa muodostua. Tämä on ura, jota rakastan, Qian kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Nainen kertoo saavuttaneensa tulokset täysin luonnollisin keinoin ja tyrmää samalla huhut, joiden mukaan hän on ottanut kohottanut takapuoltaan implanteilla. 

Vaikka Kiina tunnetaan melko konservatiivisena maana, Qian kertoo hänen perheensä tukeneensa häntä kilpailujen ja koko niihin valmistautumisen ajan. Naisen mukaan hänen perheensä pitää kilpailuja todella positiivisena asiana.

Lähde: TheSun 

***

4:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.